Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,713 Members 39,476 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Stock Rom] [ICS 4.0.3] Acer_A100_AV041_1.014.00_COM_GEN1

Tip us?
 
stanho
Old
#21  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 1
Join Date: Feb 2008
Quote:
Originally Posted by seejeremy View Post
+1 for this request.
Here you go...

http : // dl.dropbox.com/u/18078671/Acer_AV041_A100_1.014.00_WW_GEN1.zip

(remove the spaces in the link because I'm not allowed to post links as a new user)
The Following 3 Users Say Thank You to stanho For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jamesolo
Old
#22  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 14
Join Date: Aug 2007
Quote:
Originally Posted by cheeb View Post
do you have google chrome? that's what I used....translated the page to english...entered in the code....waited for the download to load up (like 5 seconds)...and bam..downloaded...just tried it again and it worked fine...
Thanks. But Google translate does not give the verification image. The normal page does not pop up the download window...

But downloading now, from the dropbox link.

Sent from my A100 using xda premium
 
Martin1977
Old
#23  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jan 2009
Angry game

best oft the games for A100
 
dansul
Old
(Last edited by dansul; 23rd April 2012 at 01:08 AM.)
#24  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 24
Join Date: Apr 2012
Location: Europe
Pardon my skepticism, but how can I trust you that this is indeed an untouched stock rom ?
 
dacaz
Old
#25  
dacaz's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 30
Join Date: Dec 2007
Location: Vitry-sur-Seine
very nice no bugg present

big Thank for my news A100
Phone:HTC Kaiser->Samsung I900->iPhone 3GS=5.1 JB->HTC Mozart= Dynamics7 v1.01b
Tablet: Folio 100-16Go= ICS 4.0.3 ● CM9 Alpha4 - 3.1
Acer A100-8Go= ZN Custom ICS 4.0.3 unlocked- MSD2INT -32Go-
Acer A200 -16Go= grezzaarom-9001.4
Netbook: Eeepc T91MT= Windows 8 Build 8250
 
goofball2k
Old
#26  
Senior Member
Thanks Meter 159
Posts: 725
Join Date: Oct 2010
Location: Ottawa
If I install this from stock HC but wanted to roll back to get the OTA version, do I need to do anything special to reload stock HC?
 
masr1979
Old
#27  
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 584
Join Date: Apr 2006
Location: Perth Amboy, New Jersey
Quote:
Originally Posted by dansul View Post
Pardon my skepticism, but how can I trust you that this is indeed an untouched stock rom ?
Check his track record, he has released quite a few things already. In the end though, you can't trust him, nor any other source online.

Still... others have taken the leap and have so far not reported kidnappings, massive power outages, nuke strikes, broken nails, or crying babies, so you "SHOULD" be ok :-p
 
illego
Old
#28  
Senior Member
Thanks Meter 35
Posts: 186
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by dansul View Post
Pardon my skepticism, but how can I trust you that this is indeed an untouched stock rom ?
Why are you even on this site if you are worry about that? Is there any reason one faceless online person is more trustworthy then another? This site is mainly dedicated to hacking and modding android.

Sent from my A100 using Tapatalk
 
linuxman008
Old
#29  
linuxman008's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 172
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by aznmode View Post
Whats the verdict on touch screen guys. There's an app called TouchUtil for testing. On HC and all other ICS the touch screen loses connection with your finger. The app will allow you to test this. Test needs to be done with tablet on a table or bed with just 1 finger on screen to test touch. Thanks guys

Heres the issue



Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 2
I updated two tabs to stock ICS today. The first was going from the latest leak to stock, and the other from 3.2.1 to stock. Neither of these tabs experience this problem anymore. Tested with TouchUtil. Though before the build.prop edit on 3.2.1, they both used to experience it. But now, neither does

Sent from my Bad-Ass Acer Iconia Tab a100
 
baallrog
Old
#30  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 67
Join Date: Jul 2007
Quote:
Originally Posted by linuxman008 View Post
I updated two tabs to stock ICS today. The first was going from the latest leak to stock, and the other from 3.2.1 to stock. Neither of these tabs experience this problem anymore. Tested with TouchUtil. Though before the build.prop edit on 3.2.1, they both used to experience it. But now, neither does

Sent from my Bad-Ass Acer Iconia Tab a100
Hello,

Can you please post a video of it ?
For me the problem still occured but not often.

Tags
a100, ics, stock
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes