Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more

XDA and Leaseweb: Server Trial/Moto 360 Contest (Winners!)

About a month ago, we held a contest along with XDA’s host, Leaseweb, to … more

Updated Android Lollipop Preview Images – XDA TV

The Android Lollipop Preview Images are now available! That and much more news is … more

Get a Complete Set of Logs with Andy Log

The importance of proper logging is undeniable. No, we’re not talking about lumberjack work. … more
Post Reply

ROM problem

OP rivezu

22nd April 2012, 04:56 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
I have a week trying to install a new ROM to my phone (xperia mini pro). I follow the instructions, install the recommended kernel for each Rom. When i finish installing the ROM i reboot the phone put the kernel logo and don't do anything else (the last time i let it in the kernel logo for 10 hours and it didn't work).

I fix it using Wotan server. But what i really care about is that i want to prove new Rom, so if someone can help me i will be really thankful.

PS: Sorry if you think my english is bad, is because my main language is not english
22nd April 2012, 05:47 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 8
 
87 posts
Join Date:Joined: May 2010
Quote:
Originally Posted by rivezu

I have a week trying to install a new ROM to my phone (xperia mini pro). I follow the instructions, install the recommended kernel for each Rom. When i finish installing the ROM i reboot the phone put the kernel logo and don't do anything else (the last time i let it in the kernel logo for 10 hours and it didn't work).

I fix it using Wotan server. But what i really care about is that i want to prove new Rom, so if someone can help me i will be really thankful.

PS: Sorry if you think my english is bad, is because my main language is not english

Did u unlock your bootloader ??
22nd April 2012, 06:19 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by faru123

Did u unlock your bootloader ??

Yes it was with cwm, unlocked bootloader and rooted.
22nd April 2012, 06:43 PM   |  #4  
singh_dd93's Avatar
Recognized Developer
Flag Ludhiana, Punjab
Thanks Meter: 3,375
 
1,472 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
flash the proper kernel for you device and always format/factory reset before installing ROM
22nd April 2012, 06:55 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by singh_dd93

flash the proper kernel for you device and always format/factory reset before installing ROM

I install the kernel recommended for each ROM every time i try to install a ROM. And i do all the wipes available in CWM.
22nd April 2012, 07:19 PM   |  #6  
Someguyfromhell's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,008
 
3,943 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
What phone and what ROM are you trying to install?

Sent from my Xperia Live using xda premium
22nd April 2012, 07:33 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Phone: Xperia mini pro (sk17)
ROMS: -Nerodroid
-Hybrom

With both ROMS happend the same
24th April 2012, 06:32 PM   |  #8  
Member
Flag samarinda,indonesia
Thanks Meter: 28
 
38 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
i have some problem use nero rom to..
24th April 2012, 07:05 PM   |  #9  
singh_dd93's Avatar
Recognized Developer
Flag Ludhiana, Punjab
Thanks Meter: 3,375
 
1,472 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Flash stock ftf using Flashtool and then flash Xkernel to use nerodroid rom

Sent from my Xperia Mini using XDA
27th April 2012, 01:48 PM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 18
 
71 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Hello,

I'm having the same problem, I don't get it at all. I bought my Xperia Mini Pro (SK17i) yesterday and so far I have been only able to flash stock rom and MiniCMSandwich AOSP Android 4.0.4 RC3, both of which work fine.

With all other roms I get stuck on the logo (depending on kernel - Sony, Sony Ericsson or Free Xperia logo). I do full wipe, dalvik cache etc. but nothing helps.

So far I tried: FXP 117 7.2.0, FXP 117 9.0.0 and XROM™ ICS RC7.

I tried different basebands, flashing in different order etc., no matter what I get stuck on the logo.

Could someone post a detailed step-by-step instruction how to flash either FXP or the XROM on the Mini Pro? Which baseband should I use (and how do I know it's the baseband's fault when the rom doesn't work), what about Wi-Fi etc.

I flashed Galaxy S+ (I9001) before and didn't have any of these issues.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes