Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] Criskelo's ICS V11.2 << LRK 4.0.4>> ICS 15 togg TW*S3*-AROM <<<SIM-Lock FIX>>>

OP criskelo

22nd April 2012, 08:57 PM   |  #251  
ryn888's Avatar
Senior Member
Flag Manila, PH
Thanks Meter: 27
 
736 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Sir i have problem with this rom. All of.my purchased apps and games are gone in google play? I need to pay once again?
22nd April 2012, 08:58 PM   |  #252  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 52
 
624 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Does this ROM have all the samsung apps removed and if so then how can I get them back ?
22nd April 2012, 09:00 PM   |  #253  
EdgaBimbam's Avatar
Senior Member
Flag Vilnius
Thanks Meter: 1,131
 
2,558 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sandeeppathak007

Does this ROM have all the samsung apps removed and if so then how can I get them back ?

it has all samsung appz
22nd April 2012, 09:05 PM   |  #254  
Senior Member
Thanks Meter: 52
 
1,013 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by EdgaBimbam

hmmm maybe try to flash other modem, i have LP6 and no problem for me.
here is cwm flashable lp6 modem, try to flash it , im using it and for me no problems even wifi/3g download/ upload speed is faster then the stock modem of this rom
http://www.mediafire.com/?r79953xg2s1aama lp6 modem

i really don't understand why this is happening, tried modem LP6 but it did not solve the issue, knowing i did not have this issue with gb roms or ics stunner , imilka roms

i had a french note, flashed a kk2 rom via odin pc,
rooted it with cf k1 kernel using initial cf root flasher,
then i flashed cf repack ics through mobile odin
with wipe cache data marked.
then i entered cwm and wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache then i flashed criskelov2.

i don't know why on every bluetooth headset i hear gaps only when wifi is on
Last edited by hykhleif; 22nd April 2012 at 09:13 PM.
22nd April 2012, 09:07 PM   |  #255  
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
345 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by ryn888

Sir i have problem with this rom. All of.my purchased apps and games are gone in google play? I need to pay once again?


Resinc google account and after few minute all your apps return as purchased.
Try also a simple reboot.
I had same problem and now all my purchased apps are ok
Inviato dal mio GT-N7000 con Tapatalk 2
22nd April 2012, 09:08 PM   |  #256  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Quote:
Originally Posted by sandeeppathak007

Does this ROM have all the samsung apps removed and if so then how can I get them back ?

hm- i miss the today and the task widget. all i could find so far is the s planner app, so i can use the kalendar.

cu transporter

i miss another thing, too: Where is the option, where i can enter an static ip adress?

cu
22nd April 2012, 09:14 PM   |  #257  
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
345 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by transporter5

hm- i miss the today.....

i miss another thing, too: Where is the option, where i can enter an static ip adress?

cu

You need to set your network by pressing it for a little time and a menu appear to set static ip.


Inviato dal mio GT-N7000 con Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to gattari For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 09:27 PM   |  #258  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
522 posts
Join Date:Joined: Sep 2006
Fantastic rom.daily use now. Anyone know how to move clock to right of screen rather it being in middle? Many thanks

Sent from my GT-N7000 using XDA App
22nd April 2012, 09:32 PM   |  #259  
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
345 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Yes nice rom.
I like also alba v2 for the incredible battery life.This rom not at same level for battery life.

Inviato dal mio GT-N7000 con Tapatalk 2
22nd April 2012, 09:34 PM   |  #260  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Quote:
Originally Posted by EdgaBimbam

i think not because it was themed to be at center notifications bar, but maybe some pro themers could make it ;D

someone asked the same question one site earlier, but right now theres no solution available.

cu transporter5
Last edited by transporter5; 22nd April 2012 at 09:52 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes