Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,525 Members 38,640 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

No sound

Tip us?
 
pierrekid
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 158
Posts: 681
Join Date: Oct 2010
Default No sound

Has anyone else experienced their sound on the transformer cutting out? Ever since the ICS update the sound on my tab would randomly just stop working. The only way to fix is for me to restart the tab.

Sent from my Transformer TF101 using xda premium
 
jtrosky
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 963
Posts: 3,420
Join Date: May 2008
Yes, it appears to be a bug... Haven't been able to determine what causes it yet though... I too have to reboot when it happens.

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
 
BigHunkoMan
Old
#3  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 35
Join Date: Jul 2011
Yes I get random loss of audio also random reboot. I hope the update next week fixes this...

Sent from my HTC Sensation 4G using XDA
 
lenny hodapp
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 87
Posts: 524
Join Date: Sep 2010
Location: Columbus

 
DONATE TO ME
I'm not flaming but shouldn't this be under Q & A?

Sent from my SGH-T959V using xda premium
 
Thor_Asgard
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 245
Join Date: Apr 2008
Location: Tours
Yes, same here, append randomly, and I have to reboot to have sound back.
WW Rom !

A new OTA is scheduled for next week ?
 
Thor_Asgard
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 245
Join Date: Apr 2008
Location: Tours
I have the new OTA, and I always have the same issue !
 
Fraggle_inc
Old
#7  
Fraggle_inc's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 34
Join Date: Mar 2012
Location: Chambéry
same here, got this problem since ICS update, never had this before ...
it is a shame that this release haveall these troubles (sound, reboot, market ...)
 
davidke
Old
#8  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 52
Join Date: Aug 2010
Location: Montreal
Bump.
This issue is very annoying. I also noticed that when the no sound issue appears, I have a slightly less responsive touch screen. Reboot fixes both.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Create a Simple Custom Launcher from Scratch

When you are starting your journey intoany sort of development, it’s never easy at the … more

MediaTek Continues Steps Towards Being Developer-Friendly

Not too long ago MediaTek was very closed off towards the mobile developer … more

Sony PS4 Remote Play Ported to All Android Devices

Im pretty sure that every informed gamer out there perked their ears up when Sony came out … more