Post Reply

[Q] not fixed in 100% after repack

OP nilobrum

22nd April 2012, 08:07 PM   |  #1  
nilobrum's Avatar
OP Junior Member
Flag Porto Alegre
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
after placing stunner and CM9 .... seems to have corrupted the scheme that identifies 100% load.
under load and taking off .... it just gets filled without warning ... 100%
when connected .. 100% appears normal.
also shows no change in color to red when low.
Anyone ever had this symptom?
any solution?
I already stock and did wipe factory .. but still.
Thank you in SOME hint.: Confuso:
abs
22nd April 2012, 10:14 PM   |  #2  
nilobrum's Avatar
OP Junior Member
Flag Porto Alegre
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Putz .... anyone??
there how to rectify this control?
any ideas??
please!!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes