Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,756 Members 41,019 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Best site to buy Skyrocket Unlock Code?

Tip us?
 
ka724ka
Old
#81  
Senior Member
Thanks Meter 52
Posts: 239
Join Date: Mar 2006
Yes, it works. If you order from their website directly, $2 off.
 
therealjwkware
Old
#82  
therealjwkware's Avatar
Member
Thanks Meter 28
Posts: 53
Join Date: Apr 2012
Question Just curious

Just out of curiosity if you live in the US, Why would you want to unlock it? There is only one other GSM player here. And If you are putting it on an AT&T MVNO it really wouldn't need unlocked.
 
blackraven1425
Old
#83  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 43
Join Date: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by therealjwkware View Post
Just out of curiosity if you live in the US, Why would you want to unlock it? There is only one other GSM player here. And If you are putting it on an AT&T MVNO it really wouldn't need unlocked.
To use outside the US for a trip?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2
 
ka724ka
Old
#84  
Senior Member
Thanks Meter 52
Posts: 239
Join Date: Mar 2006
By unlocking it, I can get rid of when I go to trip out states.
 
Bionic Beast
Old
#85  
Bionic Beast's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 340
Posts: 309
Join Date: Apr 2011
Location: Arizona
Quote:
Originally Posted by therealjwkware View Post
Just out of curiosity if you live in the US, Why would you want to unlock it? There is only one other GSM player here. And If you are putting it on an AT&T MVNO it really wouldn't need unlocked.
I personally am unlocking it because I am with T-Mobile, so I want to unlock it and use it on T-Mobile
 
bobbydsiu
Old
#86  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 177
Join Date: Apr 2009
Default Unlocked

Is this what the screen is supposed to look like when your phone is unlocked? I bought my skyrocket off Craigslist and thought Id check to see if maybe it was unlocked and when I put in the *# sequence this is what the output is. Does this mean I can pop a T-Mobile SIM into it and Im good to go? Thanks
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-04-22-16-10-52.jpg
Views:	295
Size:	19.5 KB
ID:	1019420  
Past Phones: BB 9700, Captivate, AT&T Nexus One, HTC Desire Z, Moto Atrix, HTC Inspire 4G, Iphone 4S, Galaxy S2, Galaxy Nexus, HTC One X, S3, Iphone 5, Note II, S4
 
Bionic Beast
Old
#87  
Bionic Beast's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 340
Posts: 309
Join Date: Apr 2011
Location: Arizona
Default Don't use cellunlockednow.com

I just got this message after buying a code on cellunlockednow.com

"Hi,

Sorry I have been unable to generate the correct unlock code for your mobile. There are so many mobile out there sometimes the firmware on certain versions mean I can't generate the code.

I have sent your details over the accounts team who will send you a refund. Although normally quicker please allow up to 7 days for the refund to get back into your account.

Once again I apologise for not being able to get the correct code for your mobile. Your only option may be your network operator or a local shop who can unlock via a cable.

Thanks

Steve"

I guess ill have to buy it from another company, but make sure you don't use this one.

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

Quote:
Originally Posted by bobbydsiu View Post
Is this what the screen is supposed to look like when your phone is unlocked? I bought my skyrocket off Craigslist and thought Id check to see if maybe it was unlocked and when I put in the *# sequence this is what the output is. Does this mean I can pop a T-Mobile SIM into it and Im good to go? Thanks
what number did you enter to get that screen?
 
bobbydsiu
Old
#88  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 177
Join Date: Apr 2009
*#7465625#
Past Phones: BB 9700, Captivate, AT&T Nexus One, HTC Desire Z, Moto Atrix, HTC Inspire 4G, Iphone 4S, Galaxy S2, Galaxy Nexus, HTC One X, S3, Iphone 5, Note II, S4
 
jabski
Old
#89  
jabski's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 33
Join Date: May 2006
Quote:
Originally Posted by Bionic Beast View Post
I just got this message after buying a code on cellunlockednow.com

"Hi,

Sorry I have been unable to generate the correct unlock code for your mobile. There are so many mobile out there sometimes the firmware on certain versions mean I can't generate the code.

I have sent your details over the accounts team who will send you a refund. Although normally quicker please allow up to 7 days for the refund to get back into your account.

Once again I apologise for not being able to get the correct code for your mobile. Your only option may be your network operator or a local shop who can unlock via a cable.

Thanks

Steve"

I guess ill have to buy it from another company, but make sure you don't use this one.

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------



what number did you enter to get that screen?
*#7465625#

Sent from my GT-I9100 using xda premium
 
Bionic Beast
Old
#90  
Bionic Beast's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 340
Posts: 309
Join Date: Apr 2011
Location: Arizona
Quote:
Originally Posted by bobbydsiu View Post
Is this what the screen is supposed to look like when your phone is unlocked? I bought my skyrocket off Craigslist and thought Id check to see if maybe it was unlocked and when I put in the *# sequence this is what the output is. Does this mean I can pop a T-Mobile SIM into it and Im good to go? Thanks
Nope I believe yours isnt unlocked, my phone brought up the same screen and I tried to put in my T-Mobile SIM card and it asked me to enter network unlock code

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

Quote:
Originally Posted by nrhirsch View Post
I unlocked my new Skyrocket tonight using above site. It only took 10 minutes. $25 using paypal. Only issue is the check to see if you have an unlocked phone, ie:
-----------------
How do I know my Phone's Network is Fully Unlocked?
Go to the dial screen on your phone, and press *#7465625#

A menu will be displayed that will resemble the following...

1. [ ] Network lock
2. [ ] Subset lock
3. [ ] SP lock

If everything if OFF, then your phone is fully unlocked.
-------------------

comes up with an error. They say that happens with some newer Samsung phones. I'd like to know if anyone has a better method. I'm pretty sure it's unlocked however as I did get the confirmation that it was unlocked when I put in the code they gave me after the phone asked for it when I put in a working Chinese SIM card and after locking I do see 2 bars out of 5 on the signal so I believe this tells me it's working.
Everyone of these on mine is [OFF] but i put in my tmobile sim and it asked me to enter netowrk unlock code, is there something im missing?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes