Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,817 Members 53,990 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] Aurora ICS 4.0.4 for u8800 - Version 5.0 update 20

Tip us?
 
spirosbond
Old
#4301  
spirosbond's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 603
Posts: 872
Join Date: Sep 2011
Location: Thessaloniki

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by kapa_pt View Post
yep i know that trick, but that becames a little bit anoying... lol

well, i have a major problem, the pictures of the gallery have dissapeared... :/ i find them on es explorer, but not on gallery...

edit: i rebooted the phone & the pictures was there again... i don't know what appen... but is resolved
I have this too every time i move pictures to another folder. Only a reboot fixes it or a remount of the sd card. This was happening on earlier versions also. Nothing too important though...

Sent from my U8800 using xda premium
 
coyote1071
Old
#4302  
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 140
Join Date: Aug 2011
Location: ober7brunn
Quote:
Originally Posted by kaza View Post
2.09 here, working good, dont have distortion with maximum volume now, dzo went back to old volume values maybe?

btw can anyone play gta 3? after 1 or 2 minutes of gameplay the phone just crashes and i need to take out the battery, memory problems maybe?
hello,
yes, i have the same problem with reckless racing 2 and modern combat 3

regards
 
Lollipopjob
Old
#4303  
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 14
Join Date: Feb 2012
I went from 2.07_test to 2.09, first I got around 3Mbps while on my WiFi network, now I get 30Mbps up and down, nice job!
The Following 2 Users Say Thank You to Lollipopjob For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
natna
Old
#4304  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 38
Join Date: Dec 2011
Problem with sd.
It started from (previously flawless, set to noop etc)aurora 2.00 when the phone corrupted/reformatted the sd two times in three days! The card was formatted from the phone without notice!!!!!!!!! After that the phone wrote again it's default folders again!
When checked in win7 the card had no bad sectors or errors.
After coppying again the sd files from a backup, the formatting happened one more time.

Wipped everything with cwm and installed Aurora 2.02
Started installing back up apps with titanium and before the day ended, the phone
formatted the sd again.

Ready to throw the phone from the window, I wiped everything and installed aurora 2.08.
Noticed that the stock camera app give sometimes a white preview screen. When that happens the camera is useless for 5 minutes and with other camera apps, too. (app fc, launcher fc etc...).

Suddenly last night the phone couldn't see the sd card. Tried restarting the phone nothing. Connected it to pc with/without usb debbuging nothing happened. The sd was unreachable... Popped the card out and reinstalled many times. Nothing!

Took the sd out of the phone and put it directly in the pc. Every file was there. Checked the card for errors/bad sectors and nothing was found!

Put the card again to phone but it was still not there for the phone.
Tried switching usb debug on/off and VOILA!
Finally after 24 ours sd is again working!

Anyone with the same flamboyant behavior from ideosx5 - aurora???
The Following User Says Thank You to natna For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
lateris
Old
#4305  
Member
Thanks Meter 16
Posts: 32
Join Date: May 2010
Location: Thessaloniki
Natna, It seems it's a Ideos X5 curse...

Take a look here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1586945

But Aurora fixed the problem for me, didn't produce it!
 
Metsuki19
Old
#4306  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 130
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by coyote1071 View Post
hello,
yes, i have the same problem with reckless racing 2 and modern combat 3

regards
That happens to me in every .35 kernel based ROM
 
natna
Old
#4307  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 38
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by lateris View Post
Natna, It seems it's a Ideos X5 curse...

Take a look here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1586945

But Aurora fixed the problem for me, didn't produce it!
I know it, but seems I forgot it for 1 - 1/2 month with aurora...
 
maneet21
Old
#4308  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 83
Join Date: Apr 2011
Location: chandigarh
Dzo when playing videos in software decoding mode in mxplayer they are not clear and sharp maybe its the kernel otherwise played nice and smooth on .35 anyone with same issue?
The Following User Says Thank You to maneet21 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Samsura
Old
#4309  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 49
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by coyote1071 View Post
hello,
yes, i have the same problem with reckless racing 2 and modern combat 3

regards
Recless Racing 2 works flawless for me. Many hours of gaming and no problem.
 
fjsferreira
Old
#4310  
fjsferreira's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 875
Posts: 1,772
Join Date: Nov 2009
Location: Ponta Delgada
DZO, there isn't any problem using the new kernels with 4.0.3? Or do you might make specific changes that will break compatibility with auroda 2.05 (last 4.03 version)?
You still don't use Dropbox? WTF?
Install it here and both of us receive 500Mb free.

Tags
android 4, aurora, huawei ideos x5, ics, u8800
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes