FORUMS

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (June 27 – July 4)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

[ROM][PLAY][GSM] ICS++ [Update: Version 1.2 01/05]

585 posts
Thanks Meter: 391
 
By Atarii, Senior Member on 14th April 2012, 09:55 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
22nd April 2012, 07:25 PM |#181  
letmedanz's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bangalore
Thanks Meter: 3,147
 
More
Couple of quick questions...

How do i get Gtalk installed on this?
I tried installing a couple of apk's but it just force closes..
Anyone has a working version or a link to it?

Does the Play Game Launcher work?
It opens fine but shows no games or recommended games...

Would be grateful for any assistance here!
 
 
22nd April 2012, 07:46 PM |#182  
Senior Member
Flag Manchester
Thanks Meter: 38
 
More
This has the landscape bug. Open Xperia play app in landscape, press power button. The device re boots.

Sent from my R800i using XDA
22nd April 2012, 07:55 PM |#183  
TheCraig's Avatar
Senior Member
Flag Helloooooooooooooo
Thanks Meter: 188
 
More
Quote:
Originally Posted by clivejefferies

This has the landscape bug. Open Xperia play app in landscape, press power button. The device re boots.

Sent from my R800i using XDA

I don't, Works fine for me.
22nd April 2012, 08:00 PM |#184  
OP Senior Member
Thanks Meter: 391
 
More
Quote:
Originally Posted by letmedanz

Couple of quick questions...

How do i get Gtalk installed on this?
I tried installing a couple of apk's but it just force closes..
Anyone has a working version or a link to it?

Does the Play Game Launcher work?
It opens fine but shows no games or recommended games...

Would be grateful for any assistance here!

Here's a mod to add back Google Talk GoogleTalk[ICS++]

Does the Game Launcher just always say "No Content"?
The Following 3 Users Say Thank You to Atarii For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 08:24 PM |#185  
letmedanz's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bangalore
Thanks Meter: 3,147
 
More
Quote:
Originally Posted by Atarii

Here's a mod to add back Google Talk GoogleTalk[ICS++]

Does the Game Launcher just always say "No Content"?

Yes, always shows as no content.
if i remember correctly, earlier in stock fw i think there was an option to connect and download some games (or it did so automatically)
cant see that either...
Last edited by letmedanz; 23rd April 2012 at 01:32 AM.
22nd April 2012, 08:43 PM |#186  
Senior Member
Flag Manchester
Thanks Meter: 38
 
More
Quote:
Originally Posted by TheCraig

I don't, Works fine for me.

The only difference I have is that I am on Doom Kernel, would that make a difference?
22nd April 2012, 09:07 PM |#187  
TheCraig's Avatar
Senior Member
Flag Helloooooooooooooo
Thanks Meter: 188
 
More
Quote:
Originally Posted by clivejefferies

The only difference I have is that I am on Doom Kernel, would that make a difference?

I'm also on DooM's Kernel, I might go back to Kierans again until DooM gets Hardware video decoding working, Not sure if its the rom, will flash another kernel tomorrow to check.
22nd April 2012, 09:55 PM |#188  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 23
 
Donate to Me
More
Hey guys, got a really big problem

I'm using this ROM and loving it but have just encountered an issue.
I'm using the LocNet game keyboard for my games, and to use it I have to switch the default keyboard to the gamepad, meaning I have to deselect my standard keyboard I use for texting. I know you guys removed the option/notification of the input method in the notification bar but is there any way I could get the long press version or that one back? It's a pain that I paid for this app and don't get to use it

Thanks!
22nd April 2012, 10:14 PM |#189  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Hello all, just thought I'd share my experiences flashing this ROM.

I flashed over the Sony beta ICS with DoomKernel, all went swimmingly really and this immediately felt like a better, faster ROM.

I only have one question right now, and that is regarding the Wi- oh. Never mind. Wifi works.

Seems I had to reflash DoomKernel modules in CWM and reflash the Wifi-Enabler.
The Following User Says Thank You to CrArc For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 10:19 PM |#190  
OP Senior Member
Thanks Meter: 391
 
More
Quote:
Originally Posted by ShahinTehShiz

Hey guys, got a really big problem

I'm using this ROM and loving it but have just encountered an issue.
I'm using the LocNet game keyboard for my games, and to use it I have to switch the default keyboard to the gamepad, meaning I have to deselect my standard keyboard I use for texting. I know you guys removed the option/notification of the input method in the notification bar but is there any way I could get the long press version or that one back? It's a pain that I paid for this app and don't get to use it

Thanks!

Just sent you a PM ShahinTehShiz
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes