Post Reply

Help !Auto rotation not working in any rom(including cm 7.2 rc1,gsf r4 etc)

OP mfaarouq

18th April 2012, 03:17 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Lagos
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Pls help! i av been all over d internet for a solution, i av an osf(zte blade) gen2, installed cm 7.1 stable and for abt 2 weeks or so everything was fine but after then accelerometer began to lag and finally stopped working. i av tried every possible solution i came by but no luck. i insalled ss rls5 with softbank kernel as some users suggested still no auto rotate, tried different 2.2 roms swedish snow,jj etc no show i even tried cm 7.2 rc1 still no show then i heard wbaws gsf did it for some pple with d problem.then thinking that was d answer to my problem, flashed gsf r4 and still no show
from emode helper, sensor test shows acc x,y,z: fail magnetic x,y,z:fail
some pple said it is a kernel issue etc but i av tried diff roms(from above) with diff kernels. and auto rotate is ticked in d display settings and also cm settings. pls i need ur help badly to rturn my blade to what it once was!
18th April 2012, 07:22 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 150
 
701 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
seems to be a hardware problem use warranty if there or give it for repairs
The Following User Says Thank You to saaransh9 For This Useful Post: [ View ]
19th April 2012, 10:09 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Lagos
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Question how to repair zte accelerometer sensor
thanks! s warranty is void since I rooted it,but do u think I will av to change d sensors or what do u think might be d hardware fault,and can any accelerometer sensor work for it if it is to be repaired?
20th April 2012, 09:29 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 150
 
701 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by mfaarouq

thanks! s warranty is void since I rooted it,but do u think I will av to change d sensors or what do u think might be d hardware fault,and can any accelerometer sensor work for it if it is to be repaired?

Just flash the stock of your country and its unrooted and back in warranty
23rd April 2012, 12:33 AM   |  #5  
Hellz0wn's Avatar
Member
Thanks Meter: 11
 
63 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
try checking every settings.

especially in: "display"
"cyanogenmod --> display" <-- only if you have cyanogenmod

-
Send from ZTE Blade
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Blade General by ThreadRank