FORUMS

ZenFone 2 Lolliflash and ZenPower Giveaway!

We recently did an in-depth review of the Asus Zenfone 2 but one of the things people may … more

OnePlus 2 Forums: Discuss Everything About The OP2!

Now that the OnePlus 2 has been officially unveiled and that we have had close-up … more

Intel & Micron Announce “Revolutionary” Storage Tech

Intel & Micron have announced 3D Xpoint technology—”the … more

Google Now Interfaces With Third-Party Messaging Apps

Google has announced that Ok Google voice commands can now be used to send … more

Need some guidance...

53 posts
Thanks Meter: 5
 
By Slagathor01, Member on 14th April 2012, 03:09 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
17th April 2012, 08:53 AM |#11  
Junior Member
Flag Chetek
Thanks Meter: 1
 
More
Angry ICS Rom
The way i got that rom to work on my photon was to run the original rom, then go back and flash the most recent version, that worked perfectly for me!
The Following User Says Thank You to TechnoRampage91 For This Useful Post: [ View ]
 
 
18th April 2012, 11:39 AM |#12  
OP Member
Flag Central Wisconsin
Thanks Meter: 5
 
More
I will give that a whirl after after work, thanks....
23rd April 2012, 12:43 AM |#13  
OP Member
Flag Central Wisconsin
Thanks Meter: 5
 
More
Finally, got it going, further reading figured out to flash the rom twice in a row, currently running 0.5.0, had to flash the CDMA fix to get the signal, running great, much smoother then the 0.1.0......


Thanks for all the help guys.....

Quote:
Originally Posted by braindeadracefan

Did you flash twice? If you don't, it bootloops.

Sent from my MB855 using XDA

I realise now what you meant by flash twice......
Last edited by Slagathor01; 23rd April 2012 at 12:45 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes