Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,506 Members 39,424 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][OCT 1][ICS 4.0.4] aospX 1.0.0-MR1 | IMM76L | Source | WIP

Tip us?
 
existz
Old
#2581  
existz's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 7,284
Posts: 4,466
Join Date: Nov 2008
Location: Kentucky

 
DONATE TO ME
Guys...not all phones are the same...some can OC higher, others not so much... Also voltages comes into play. But it all just depends on YOUR phone.

Sent from my Inspire 4G using XDA
LG Nexus 5
ROM: ParanoidAndroidX 4.4
Kernel: 3.4.0-axdev
Radio: M8974A-1.0.25.0.17

Other Devices
Google Chromecast
HTC Inspire 4G
Samsung Captivate
Samsung Galaxy Nexus
Samsung Galaxy Tab 10.1"
Samsung Galaxy Tab2 7"


Github: https://github.com/existz
Google+: https://plus.google.com/+RobBeane
Launchpad: https://launchpad.net/aospx
Homepage: http://code.google.com/p/aospx

LinuxMint Petra [Mate 1.8.0] || 3.13-6.dmz.1-liquorix || AMD A6-4400M 2.7ghz + 8GB
The Following 2 Users Say Thank You to existz For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sgt50
Old
#2582  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Aug 2007
Great rom

Sent from my Inspire 4G using XDA
 
MikhailM1
Old
#2583  
Senior Member
Thanks Meter 91
Posts: 179
Join Date: Jul 2011
Many thanks for this wonderful rom. I am still on 29, as my Desire HD does not seem to have any problems - no re-boots in Maps, rings OK, displays known incoming numbers, etc..
 
ST3ALTHPSYCH0
Old
#2584  
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 330
Join Date: May 2011
Location: Chattanooga, TN
Existz, I had another freeze today after receiving a SMS.

I have a logcat that was running when it happened, but it's been running for DAYS. I don't know how much you need, besides not nearly all of it.

Phone: Inspire 4g    ROM: AOSPX AR29    Kernel: TalonACE kernel for ICS
Radio: AT&T 12.39a.60.19_26.06.06.30_M & matching RIL

Desktop: ̷W̷i̷n̷d̷o̷w̷s̷ ̷7̷ ̷U̷l̷t̷i̷m̷a̷t̷e̷ ̷x̷6̷4̷ <-HDD issues Currently Fuduntu 64 bit
Laptop: Windows 8 CP

I don't ask for much, but a simple thanks is appreciated if you've benefited from my efforts.

DEVS: Need hosting for your ROM or themes?
PM me about free space on my FTP server.
 
toysoldierq
Old
#2585  
Senior Member
Thanks Meter 102
Posts: 409
Join Date: Dec 2007
Location: Bridgetown
Quote:
Originally Posted by existz View Post
Guys...not all phones are the same...some can OC higher, others not so much... Also voltages comes into play. But it all just depends on YOUR phone.

Sent from my Inspire 4G using XDA
hey existz peep this dont know if it will help the camcorder u can take a look http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1562394
 
jonathan413
Old
#2586  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 930
Join Date: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by zelendel View Post
OK. Well wifi is not surprising as mms can't be done over wifi by default. Not real sure about network data. I would check your apns and see if other apps can use data without wifi
Yeah all apps work great over cellular network so I'm not sure.

Sent from my Inspire 4G using XDA
 
grumpy.medic
Old
#2587  
grumpy.medic's Avatar
Member
Thanks Meter 13
Posts: 77
Join Date: Feb 2011
Location: SFO

 
DONATE TO ME
That did it, at least it locks on within 1 mile of where I am instead of not at all!

Thanks!

__________________

5g5 5kЯ0ck37 - n3Xu5 nn0d
h7c n5pr3 4g - c5 λ05pX
7O5h8λ 7hrvE - Я00736 00nn
pλd - jλ18R0K3n
nnλcb00kpЯ0 5 - u8un7u n477y nλrvvhλ1
__________________

| Dropbox | BF3 Boot Screen | My Signature Picture | Report Bad Link |
 
divinewisdom
Old
#2588  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 138
Join Date: Nov 2009
just to report, getting freeze/battery pull and reboot while using maps on AR30.
 
gcihlar
Old
(Last edited by gcihlar; 23rd April 2012 at 03:25 AM.)
#2589  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 142
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by grumpy.medic View Post
Hey all.

I am posting this now as I have exhausted all of my options to resolve my GPS issue(s).

Instead of locking on in Google Maps, I get "Your current location is temporarily not available" error. This issue persists after applying Inspire Mod as posted in OP and AGPS Patch Inspire 4G alike.

Really would like my GPS back and if anyone feels like helping, it would be greatly appreciated.

P.S.
My GPS has worked fine on other ROMs other than taking about a minute to lock onto a decent signal.

Thanks in advance!
I have this same problem... is there no real fix for this to have gps be accurate? in what "works" gps is stated as "working".... i am using the kernel that comes with the rom... if any inspire user has a good accurate gps what did you do to get it working... also what kernel are you using with link please?
The Following User Says Thank You to gcihlar For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
marsdta
Old
#2590  
marsdta's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 455
Posts: 1,187
Join Date: May 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by gcihlar View Post
I have this same problem... is there no real fix for this to have gps be accurate? in what "works" gps is stated as "working".... i am using the kernel that comes with the rom... if any inspire user has a good accurate gps what did you do to get it working... also what kernel are you using with link please?
Inspire here. GPS works fine here. Did nothing special just flashed inspiremod

Sent from my Inspire 4G using XDA

Tags
aospx, existz
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes