Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,772,940 Members 46,879 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM/MOD][The Collective] Seraphim - Mesosphere - REMIX![IMM76L] AOSP/CM9 6/15/12

Tip us?
 
jawain
Old
#1071  
jawain's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 71
Posts: 191
Join Date: Apr 2012
Location: Afghanistan
Quote:
Originally Posted by Teufel Hunden View Post
Thought id show my toggles


Biggest dog on the block, Note!! Now ICED out!
Care to share that awesome toggle mod?
 
Pandemoniumone
Old
#1072  
Pandemoniumone's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 141
Posts: 3,353
Join Date: Apr 2008
Location: Sacramento
Quote:
Originally Posted by MooShoo480 View Post
Hey everyone...quick question. Anyone having an issue with screen rotation? Whether I have it on or not, i can't get the screen to rotate to landscape. I've searched through this thread and can't seem to find an answer. Can anyone help?
What launcher are you using? If it's the one included with the ROM you need to enable it in the settings of the launcher.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to Pandemoniumone For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
MooShoo480
Old
#1073  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 33
Join Date: Jun 2010
Location: 480
Quote:
Originally Posted by Pandemoniumone View Post
What launcher are you using? If it's the one included with the ROM you need to enable it in the settings of the launcher.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using Tapatalk 2
Im using the Apex Launcher.

Found it! Thanks sooo much...It was annoying the crap out of me.
The Following User Says Thank You to MooShoo480 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
rayandreas
Old
#1074  
rayandreas's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 489
Posts: 655
Join Date: Oct 2011
Location: bakersfield ca
Quote:
Originally Posted by Teufel Hunden View Post
Thought id show my toggles


Biggest dog on the block, Note!! Now ICED out!
yes, please share the toggle mod...show the love, bro!
 
MooShoo480
Old
#1075  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 33
Join Date: Jun 2010
Location: 480
In ICS...the dialer doesnt have the contacts tab and you must use the 2nd icon to get contacts up. Is there another dialer that is available for ICS that you can use that has the same tab setup as in GB. New to all of this so bare with the Noob. Thanks for all the help! Great forum!
 
poldom77
Old
#1076  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 32
Join Date: Apr 2011
Hey brother how about sharing the love..lol

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to poldom77 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Pandemoniumone
Old
#1077  
Pandemoniumone's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 141
Posts: 3,353
Join Date: Apr 2008
Location: Sacramento
Quote:
Originally Posted by MooShoo480 View Post
In ICS...the dialer doesnt have the contacts tab and you must use the 2nd icon to get contacts up. Is there another dialer that is available for ICS that you can use that has the same tab setup as in GB. New to all of this so bare with the Noob. Thanks for all the help! Great forum!
Check out GO Contacts EX. The dialer is somewhat similar to the Gingerbread dialer but the tabs are on the bottom of the screen instead of the top. It has some nice ICS themes available for it as well.
The Following 2 Users Say Thank You to Pandemoniumone For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
MooShoo480
Old
#1078  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 33
Join Date: Jun 2010
Location: 480
Quote:
Originally Posted by Pandemoniumone View Post
Check out GO Contacts EX. The dialer is somewhat similar to the Gingerbread dialer but the tabs are on the bottom of the screen instead of the top. It has some nice ICS themes available for it as well.
Pandemoniumone...You've single handedly solved each one of my problems in about 2 minutes...Thanks again.

Much appreciated!
The Following 2 Users Say Thank You to MooShoo480 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Romee74
Old
#1079  
Romee74's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 119
Posts: 431
Join Date: May 2011
Can anyone confirm that the Seraphim zip doesn't wipe?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
 
MooShoo480
Old
#1080  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 33
Join Date: Jun 2010
Location: 480
Any one keep getting this error....NO MORE ROOM ON THIS HOME SCREEN. The default is to automatically create a shortcut to the home screen. Anyway to turn this off?

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes