Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[How To] Flash Engineering HBOOT After S-OFF

OP con247

23rd April 2012, 12:15 AM   |  #41  
siulmagic's Avatar
Recognized Contributor
Flag Aguada
Thanks Meter: 2,523
 
3,195 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
quick question, i s-off my device today, for some reason im getting stuck on the htc white screen, and cant boot past it, yes iv reflash recovery and kernel countless of times, anyways i whant to revert to stock, can i just flash the ics leak? and then htc unlock?
23rd April 2012, 12:22 AM   |  #42  
Account currently disabled
Flag Cincinnati Ohio
Thanks Meter: 105
 
1,424 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
any reason to install this after getting s-off via juopunutbear
23rd April 2012, 12:29 AM   |  #43  
con247's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Ann Arbor
Thanks Meter: 3,119
 
3,070 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by siulmagic

quick question, i s-off my device today, for some reason im getting stuck on the htc white screen, and cant boot past it, yes iv reflash recovery and kernel countless of times, anyways i whant to revert to stock, can i just flash the ics leak? and then htc unlock?

This is not the place to ask that.
23rd April 2012, 12:29 AM   |  #44  
con247's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Ann Arbor
Thanks Meter: 3,119
 
3,070 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by luke1333

any reason to install this after getting s-off via juopunutbear

If you have to ask why it is important, then it isn't important to you.
The Following User Says Thank You to con247 For This Useful Post: [ View ]
23rd April 2012, 01:00 AM   |  #45  
Member
Thanks Meter: 7
 
30 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
ive never taken any ota, but ive used gb roms. not the leak with the new hboot and all that. i took the hboot when i did s-off. am i still good to use this? (havent done much with my phone lately so there wasnt much talk of new/old firmware when i last regularly checked forums)
23rd April 2012, 01:02 AM   |  #46  
con247's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Ann Arbor
Thanks Meter: 3,119
 
3,070 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
You already have it I think if you took the hboot when you did S-OFF and you were not on the leak firmware.
23rd April 2012, 01:09 AM   |  #47  
Member
Thanks Meter: 7
 
30 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
i knwo i have s off, i mean im able to take the ENG hboot without any issues. am i correct?
23rd April 2012, 01:13 AM   |  #48  
con247's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Ann Arbor
Thanks Meter: 3,119
 
3,070 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by pwnwolf117

i knwo i have s off, i mean im able to take the ENG hboot without any issues. am i correct?

re-read my post.
23rd April 2012, 03:04 AM   |  #49  
Senior Member
Flag New Jerz
Thanks Meter: 94
 
295 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
OK so I read up on this....from what I gathered this what I did. I'm on the GB firmware with Cleanrom ICS latest version in which I flashed the old firmware patch. So I downloaded the bear for GB (windows) and went through the process. I also accepted their hboot. It appears everything went well. My understanding is that I do not need to flash this ENG Boot...correct? Reason I'm asking is when I reboot it says I need a sim card installed.....but after it goes away my phone runs fine. I have 4G and can make calls. Weird......any suggestions. Thanks con for putting out this thread. I'll reboot and keep checking...I couldn't find this issue anywhere else, although there are now way too many s-off threads. Thanks in advance.

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
23rd April 2012, 03:06 AM   |  #50  
con247's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Ann Arbor
Thanks Meter: 3,119
 
3,070 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by imparables

OK so I read up on this....from what I gathered this what I did. I'm on the GB firmware with Cleanrom ICS latest version in which I flashed the old firmware patch. So I downloaded the bear for GB (windows) and went through the process. I also accepted their hboot. It appears everything went well. My understanding is that I do not need to flash this ENG Boot...correct? Reason I'm asking is when I reboot it says I need a sim card installed.....but after it goes away my phone runs fine. I have 4G and can make calls. Weird......any suggestions. Thanks con for putting out this thread. I'll reboot and keep checking...I couldn't find this issue anywhere else, although there are now way too many s-off threads. Thanks in advance.

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk

I think their gb hboot is the eng hboot. The reason it is needed is because the GB hboot blocks fastboot stuff until you unlock again which is not what we want.

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes