Sony Extends AOSP Project to the Xperia Z3

While most OEMs simply don’t care about the custom ROM community, others are doing an … more

How Open Source Can Help Your Project w/ Ethan Yonker – BABBQ2014

People have finally recovered from this years Big Android BBQ … more

Add Frequency Bands to Your Qualcomm Device

Those of you who travel quite a bit undoubtedly own more than one device due to frequency band … more

More Android 5.0 Details Revealed, Microsoft Band Fitness Tracker – XDA TV

Google talks more about Android 5.0 Lollipop! That and much … more
Post Reply

[Q] How To Disable Fast Dormancy on Optimus 3D To Increase Battery Life ?

OP BIBUBO BCJ

20th April 2012, 08:57 PM   |  #1  
OP Senior Member
London
Thanks Meter: 34
 
285 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
I've try many method, but.... I can't disable Fast Dormancy in hidden menu to increase battery life

Any Ideas?
21st April 2012, 05:58 AM   |  #2  
OP Senior Member
London
Thanks Meter: 34
 
285 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Anybody there ?
22nd April 2012, 04:54 AM   |  #3  
OP Senior Member
London
Thanks Meter: 34
 
285 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Please, for 138 people viewing this thread but no one can't help me ?
22nd April 2012, 05:15 AM   |  #4  
pandaball's Avatar
Forum Moderator / Recognized Developer
Thanks Meter: 1,653
 
2,373 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Maybe it's because you didn't try googling for it. I've already found a method that doesn't involve *#9900#.
22nd April 2012, 06:16 PM   |  #5  
OP Senior Member
London
Thanks Meter: 34
 
285 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by pandaball

Maybe it's because you didn't try googling for it. I've already found a method that doesn't involve *#9900#.

Yes, I mean, I 've ask for Google about " Disable Fast Dormancy ", and I also try to disable it in hidden menu ( 3845#*920# ), but no result >_<

Any ideas to disable it ? I heard that this method will increase battery life >_<
22nd April 2012, 07:54 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
132 posts
Join Date:Joined: May 2011
Adding a command in build.prop !!! i got success today too
You can google it ! i have learned from another post in xda too

Sent from my LG-P920 using XDA
23rd April 2012, 03:21 AM   |  #7  
OP Senior Member
London
Thanks Meter: 34
 
285 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by cheong12001

Adding a command in build.prop !!! i got success today too
You can google it ! i have learned from another post in xda too

Sent from my LG-P920 using XDA

Using Google, but I can't find ( or don't know what's need to find ^_^ ) this. Can you show me how to do that ?
23rd April 2012, 05:17 AM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
132 posts
Join Date:Joined: May 2011
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1584698
the sixth reply
try it yourself

Sent from my LG-P920 using XDA

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes