Backup+ Lets You Backup Your App Data on Android Lollipop

Even though Android 5.0 Lollipop hasn’t yet seen its official release, quite … more

TechTalk Compiles All the Android News You Need in One App

If you’re as obsessed with mobile devices as the vast majority of our forum … more

Android App Review: Google Inbox to Improve Your Life – XDA TV

Recently, Google+ exploded with the announcement of Google Inbox, as … more

Damp the LG G3 Thermal Throttling

As our mobile devices grow thinner and more powerfulwith each passing generation, it’s inevitable … more
Post Reply

[Q] Sirius XM on 3G/4G data on Thunderbolt

OP JoeyDVDZ

20th April 2012, 03:02 AM   |  #1  
JoeyDVDZ's Avatar
OP Senior Member
Flag Beachwood NJ
Thanks Meter: 21
 
212 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Can anyone help out? I can't stream Sirius/XM on the data plan; only via WiFi. I seem to recall that I used to be able to do it, and I see that Sprint had a problem like this, but I'm not sure that their fix will work on Verizon, because it requires dialing codes into the phone, and I don't believe the different carriers work the same way. Anyone know anything about this?
20th April 2012, 11:32 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 14
 
65 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
I'd clear data and cache and uninstall and re-install Sirius. I stream over 4g every day.
20th April 2012, 01:20 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 83
 
613 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Works fine for me on 3G.
22nd April 2012, 07:58 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
21 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Are you using app or HTML?

Sent from my Xoom using Tapatalk 2
22nd April 2012, 07:25 PM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 14
 
65 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
Quote:
Originally Posted by cwalter24

Are you using app or HTML?

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

App, haven't tried the web site
23rd April 2012, 03:59 AM   |  #6  
Senior Member
Wichita
Thanks Meter: 591
 
4,397 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
Ran all day today over 3g with app, no issues

Sent from my ADR6400L using XDA
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes