Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,846 Members 37,243 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[TOOL][AIO] StudioAndroid # Automize everything! [GUI]

Tip us?
 
Southern_mind
Old
#101  
Southern_mind's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 224
Posts: 1,228
Join Date: Mar 2011
Location: Charlotte, NC

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by nativi View Post
Hey thanks that worked but the xhdpi to hdpi images are coming out smaller then they are on my Droid Bionic
For ex battery_charge_background is 212x276 on my hdpi bionic folder but after i convert an xhdpi folder to hdpi is 158x206 which alot smaller then the bionic one.
Maybe it's because of the qhd resolution

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
 
mDroidd
Old
#102  
mDroidd's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 1,382
Posts: 1,833
Join Date: Aug 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by nativi View Post
Maybe it's because of the qhd resolution

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
Then try to enter the pixels on the screen width...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
 
Ron G
Old
#103  
Account currently disabled
Thanks Meter 3,937
Posts: 3,374
Join Date: Feb 2012
Location: Mumbai

 
DONATE TO ME
mdroidd can you make studio android like upcoming cyanogenmod compiler update. lithid-cm used python +gtk and now it's look great.
The Following User Says Thank You to Ron G For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Southern_mind
Old
#104  
Southern_mind's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 224
Posts: 1,228
Join Date: Mar 2011
Location: Charlotte, NC

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mDroidd View Post
Then try to enter the pixels on the screen width...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
Where? And is 540.
It has a resolution of 960x540

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
 
mDroidd
Old
#105  
mDroidd's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 1,382
Posts: 1,833
Join Date: Aug 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by nativi View Post
Where? And is 540.
It has a resolution of 960x540

Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
Instead of the resolution to resize TO.

So paste APK, give image format, and then enter H, enter 540

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
 
mDroidd
Old
#106  
mDroidd's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 1,382
Posts: 1,833
Join Date: Aug 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by cips gokhle View Post
mdroidd can you make studio android like upcoming cyanogenmod compiler update. lithid-cm used python +gtk and now it's look great.
I am working on that, already said :P

I am now learning python, and porting functions. We will have a GUI.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
 
Ron G
Old
#107  
Account currently disabled
Thanks Meter 3,937
Posts: 3,374
Join Date: Feb 2012
Location: Mumbai

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mDroidd View Post
I am working on that, already said :P

I am now learning python, and porting functions. We will have a GUI.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
sorry i think this post i'm not see sorry for it and thanks
 
hesoyam27
Old
#108  
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 131
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by mDroidd View Post
I am working on that, already said :P

I am now learning python, and porting functions. We will have a GUI.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
great and thanks last night i build cm7 for my p500 and also kernel only because you created this studio android thanks for it. and miui rom build option is removed i can't see this
MY PHONE'S

LG OPTIMUS ONE
ROM-CYANOGENMOD 9
KERNEL-THAT COME WITH ROM


LG OPTIMUS ME

ROM-PURE AOSP GINGERBREAD
KERNEL-THAT COME WITH ROM
 
mDroidd
Old
#109  
mDroidd's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 1,382
Posts: 1,833
Join Date: Aug 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by hesoyam27 View Post
great and thanks last night i build cm7 for my p500 and also kernel only because you created this studio android thanks for it. and miui rom build option is removed i can't see this
Building MIUI is not possible atm...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
 
Ron G
Old
#110  
Account currently disabled
Thanks Meter 3,937
Posts: 3,374
Join Date: Feb 2012
Location: Mumbai

 
DONATE TO ME
what about adding option for CNA rom

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes