Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Maverick for the Droid3 (MavROM) - V4.5 [7/17/2012]

OP ovelayer

23rd April 2012, 01:07 AM   |  #11  
MyNarwhalBacon's Avatar
Senior Member
Flag So-Cal
Thanks Meter: 210
 
479 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Donate to Me
More
I have tested 890, 905 and 906. No issues to report. I will be heavily testing the gps on Tuesday.
The Following User Says Thank You to MyNarwhalBacon For This Useful Post: [ View ]
23rd April 2012, 12:09 PM   |  #12  
Junior Member
Flag Odessa
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
More
Thanks for update!
Please help: How to change device name back to VerizonMotorolaDroid3? It's now "Verizon Motorola Droid3" (with spaces) and Google Play thinks it's another phone, doesn't push my old apps. If there is better solution - please let me know. Thanks!
23rd April 2012, 12:15 PM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 218
 
1,823 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by BaRRmaley

Thanks for update!
Please help: How to change device name back to VerizonMotorolaDroid3? It's now "Verizon Motorola Droid3" (with spaces) and Google Play thinks it's another phone, doesn't push my old apps. If there is better solution - please let me know. Thanks!

I don't have that problem
According to build.prop the phone is
Code:
ro.product.model=DROID3
ro.product.brand=verizon
ro.product.name=solana_vzw
ro.product.device=cdma_solana
Like all the others
The Following User Says Thank You to DoubleYouPee For This Useful Post: [ View ]
23rd April 2012, 01:51 PM   |  #14  
ovelayer's Avatar
OP Senior Member
Flag spokane
Thanks Meter: 356
 
586 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by BaRRmaley

Thanks for update!
Please help: How to change device name back to VerizonMotorolaDroid3? It's now "Verizon Motorola Droid3" (with spaces) and Google Play thinks it's another phone, doesn't push my old apps. If there is better solution - please let me know. Thanks!

You would need a banner editor and team mav hasn't added that..so you only have 2 choices that I'm aware of...maverick or verizon wireless...and you change them from within the toolbox when you change themes
The Following User Says Thank You to ovelayer For This Useful Post: [ View ]
23rd April 2012, 11:17 PM   |  #15  
Junior Member
Flag Odessa
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
More
Ok, thanks. Reinstalled all apps - it's faster
The Following User Says Thank You to BaRRmaley For This Useful Post: [ View ]
24th April 2012, 05:20 AM   |  #16  
Senior Member
Flag toronto
Thanks Meter: 41
 
456 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
will this work on xt860 version of bell carrier in canada ?
24th April 2012, 05:41 AM   |  #17  
ovelayer's Avatar
OP Senior Member
Flag spokane
Thanks Meter: 356
 
586 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by naifs_br10

will this work on xt860 version of bell carrier in canada ?

Hmm I'm not sure actually..I'm pretty sure it would work for the xt860 but I don't know if the carrier would be supported
The Following User Says Thank You to ovelayer For This Useful Post: [ View ]
24th April 2012, 05:04 PM   |  #18  
Endoroid's Avatar
Senior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 314
 
1,457 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by naifs_br10

will this work on xt860 version of bell carrier in canada ?

Yes. Use the patch. Pretty sure I've already linked it5 for you in a different thread

Sent from my XT860 using xda premium
24th April 2012, 05:09 PM   |  #19  
Endoroid's Avatar
Senior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 314
 
1,457 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
I believe the keyboard mappings will also need to be fixed. Il find the link for that later

Sent from my XT860 using xda premium
24th April 2012, 07:04 PM   |  #20  
Senior Member
Flag PA
Thanks Meter: 86
 
688 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by Endoroid

I believe the keyboard mappings will also need to be fixed. Il find the link for that later

Sent from my XT860 using xda premium

Is there an easy patch for that? I remember running into this when I worked on getting 2.3.6 on the XT862.

If there isn't one, you need the files from /system/usr/keychars or /system/usr/keylayout.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes