Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,477 Members 41,685 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Droid Incredible 2 Sense 4.0 (GSM working)

Tip us?
 
murat408
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 96
Join Date: Apr 2012
Question [Q] Droid Incredible 2 Sense 4.0 (GSM working)

Does anybody know a Sense 4.0 ROM that s working well with GSM? I found some ROM like SenseMod Flash One, OpenSense 4.0 rom v0.5 etc. They all have bugs like wifi, camera etc. Especially no GSM.

But they don't have an option menu for GSM networks. When you select the radio signal as "GSM only" from "*#*#4636#*#*" menu, it has GSM network, can have the signal. But, i can't add any APN and because of that i can't get data by GSM. Any help will be appreciated.
 
iledwaba
Old
#2  
iledwaba's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jan 2012
Location: Johannesburg
Default CM0 4.0.4 Kang

Ive Installed the Above Mentioned ROM & GSM & Data only works when you restart by clearing cache & dalvik. Can Anyone Fix This?
 
murat408
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 96
Join Date: Apr 2012
I have a DINC 2 and flashed SenseMOD_FlashONE_v1.2.

-Softkey's lights are not working.
-WIFI gives error. No WIFI.
-No option for GSM service (I can get signal from my local GSM Operator with *#*#4636#*#* but i can't find an option for APN setup)
-Camera is not working.
-No USB mount.
 
Jizzylax
Old
#4  
Jizzylax's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 541
Posts: 1,497
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by murat408 View Post
I have a DINC 2 and flashed SenseMOD_FlashONE_v1.2.

-Softkey's lights are not working.
-WIFI gives error. No WIFI.
-No option for GSM service (I can get signal from my local GSM Operator with *#*#4636#*#* but i can't find an option for APN setup)
-Camera is not working.
-No USB mount.
Add

-Trojan software on device

to that list.
The Following User Says Thank You to Jizzylax For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
knipp21
Old
#5  
knipp21's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 578
Posts: 3,791
Join Date: May 2010
Location: FT Riley BIG RED ONE
We only have 2 sense 4 roms. Just read their op to see if GSM works in them.

Sent from my Incredible 2 using xda premium
I'm No dev, no need to donate. Just a simple thanks

Follow me on Google Plus!

https://plus.google.com/115380001456117289879/posts
 
murat408
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 96
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by Jizzylax View Post
Add

-Trojan software on device

to that list.
I saw that on the thread page and I removed that ROM for now. I hope that devs going to make a statement about this situation.
 
murat408
Old
#7  
Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 96
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by Jizzylax View Post
Add

-Trojan software on device

to that list.
Quote:
Originally Posted by knipp21 View Post
We only have 2 sense 4 roms. Just read their op to see if GSM works in them.

Sent from my Incredible 2 using xda premium
I bought my phone from USA. I live in Turkey and here we have only GSM network. So I need a stable ROM if possible with Sense 4.0.
 
nitsuj17
Old
#8  
nitsuj17's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 17,075
Posts: 10,081
Join Date: Aug 2010
Location: PA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by murat408 View Post
I bought my phone from USA. I live in Turkey and here we have only GSM network. So I need a stable ROM if possible with Sense 4.0.
this is a well discussed topic (gsm on custom roms) see this thread for more info: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1404997
The Following User Says Thank You to nitsuj17 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
murat408
Old
#9  
Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 96
Join Date: Apr 2012
Thanks, I ll follow that topic.

Sent from my Incredible 2 HD using XDA
The Following User Says Thank You to murat408 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jam0688
Old
#10  
jam0688's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 128
Join Date: Jun 2012
Location: Arkansas

 
DONATE TO ME
The only sense 4.0 ROMs r the leaked ROMs and the viperInc ROM and the ascension ROM originally the tazzsense ROM. As for gsm working I think its still iffy. If ur wanting to get data working to download APN settings shortcut from the playstore and add the widget to ur screen and set up the correct APN and it should work but with it being gsm/global u may have better luck with a gingerbread sense ROM cuz gsm is working on those. But u can give them 4.0 ROMs I mentioned a try. Hope this helps. Thanks would be greatly appreciated

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes