Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,466 Members 50,550 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] EVO 3D doesn't start anymore :(

Tip us?
 
sch7458
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Apr 2012
Default [Q] EVO 3D doesn't start anymore :(

Hi,

Yesterday I'd tried to flash ICS into my EVO. Since the camera and 3D didn't work, I reflashed it with KingCobra 2.3 today morning. After reinstalling my Apps, I used tethering for 4 - 5 hours. After that my EVO does neither work, nor I can turn it on! Once I removed the battery and put it back in. I tried to recharge it, the LED blinked for 2 or 3 seconds long, and then it turned off again. So practically I can't access anything right now, not even the bootloader. Have somebody experienced the same like me? I'm looking for a solution. Thanks.
 
tonedinh
Old
#2  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 32
Join Date: Jul 2010
I hope i dont run into that problem, did you do a full wipe when you reflashed back? Did you make a nanroid back up??
 
wloftus
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 104
Posts: 318
Join Date: Nov 2011
Location: St Louis,mo

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by sch7458 View Post
Hi,

Yesterday I'd tried to flash ICS into my EVO. Since the camera and 3D didn't work, I reflashed it with KingCobra 2.3 today morning. After reinstalling my Apps, I used tethering for 4 - 5 hours. After that my EVO does neither work, nor I can turn it on! Once I removed the battery and put it back in. I tried to recharge it, the LED blinked for 2 or 3 seconds long, and then it turned off again. So practically I can't access anything right now, not even the bootloader. Have somebody experienced the same like me? I'm looking for a solution. Thanks.
in the forum about downgrading from hboot 1.5 to 1.4 it talks about what to do if your evo gets caught in this condition
 
jamieunit
Old
#4  
jamieunit's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 61
Posts: 397
Join Date: Feb 2012
Location: southmpton
Sounds like your recovery is cwm, charge battery in dock first then try and turn it on

THISIS50.COM IF IT'S HOT IT'S HERE
sent from my one running slimkat
 
strykerider
Old
#5  
strykerider's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 64
Posts: 502
Join Date: Feb 2012
Location: Tangerang
Have you tried to push the power button + volume down + camera button.. See if it's work..

Sent from my HTC EVO 3D X515a using XDA
Current Devices
__________________

HTC Evo 3D BRICKED
Hboot 1.49117 Unlocked ~ S-Off
ROM : Currently running StrykeRideROM_A5, Stock Experiences
Kernel : Buttered Toast


Google Nexus 7 STOLEN
Unlocked ~ Rooted
ROM : Currently running Sentinel ROM, CM 10.1
Kernel : Franco Kernel


Google Nexus 4
Unlocked ~ Rooted
ROM : Stock 4.4.2 Rooted
Kernel : Stock Kernel




__________________
 
sch7458
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Apr 2012
Problem solved as I tried to recharge the battery with my USB cable for 15-20 minutes. The problem is simple: Battery drained.
 
strykerider
Old
#7  
strykerider's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 64
Posts: 502
Join Date: Feb 2012
Location: Tangerang
Nicely done.. Thanks for share, mate..

Sent from my HTC EVO 3D X515a using XDA
Current Devices
__________________

HTC Evo 3D BRICKED
Hboot 1.49117 Unlocked ~ S-Off
ROM : Currently running StrykeRideROM_A5, Stock Experiences
Kernel : Buttered Toast


Google Nexus 7 STOLEN
Unlocked ~ Rooted
ROM : Currently running Sentinel ROM, CM 10.1
Kernel : Franco Kernel


Google Nexus 4
Unlocked ~ Rooted
ROM : Stock 4.4.2 Rooted
Kernel : Stock Kernel




__________________

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes