Post Reply

[Q] problem in fixing Arabic langauge ...

OP popeha

23rd April 2012, 02:49 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
i make the steps and after i finish new files i couldn't replace them with the old file system .. i used ES file explorer .. can anybody suggest another program for doing this step ..
23rd April 2012, 06:27 AM   |  #2  
phishphinger's Avatar
Member
Flag Barking
Thanks Meter: 22
 
65 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
You could use Root Explorer by Speed Software (search for it on market).
Once in Root Explorer, enable R/W permissions for the directory, and you should be able to copy over the file.
The Following User Says Thank You to phishphinger For This Useful Post: [ View ]
23rd April 2012, 12:12 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
DONE ^_^
i tried the prog root browser and it's DONE and everything is fine ,,, thanks man 4 ur help .. keep it up .
23rd April 2012, 03:20 PM   |  #4  
phishphinger's Avatar
Member
Flag Barking
Thanks Meter: 22
 
65 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
No problem, happy to hear you've got it all fixed
The Following User Says Thank You to phishphinger For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes