Micromax Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] how to fix htc bootloop?

OP mrgwap

23rd April 2012, 11:33 AM   |  #1  
mrgwap's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 123
 
1,013 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
i tried to flash a rom using the new 4ext revocery and now my phone loops the htc splash screen was wondering if anybody could help me fix this
23rd April 2012, 12:36 PM   |  #2  
hyperkamote's Avatar
Senior Member
Flag Binan
Thanks Meter: 30
 
206 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Quote:
Originally Posted by mrgwap

i tried to flash a rom using the new 4ext revocery and now my phone loops the htc splash screen was wondering if anybody could help me fix this

Did you clear/wipe/format at any means before flashing rom? Does your rom support the newer 4ext recovery? If not try different recovery..
glacierguy
23rd April 2012, 01:54 PM   |  #3  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
You would get better support in 4ext thread.

Like the above post said, make sure you have the latest build flashed. Make sure u have smart flash enabled. Format all partitions (except sd) and flash a Rom

Sent from my Stock Rooted and Highly Customized HTC Ruby using Tapatalk
23rd April 2012, 04:25 PM   |  #4  
mrgwap's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 123
 
1,013 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
ive done all that ive cleared and wiped..
23rd April 2012, 06:55 PM   |  #5  
Double0EK's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 908
 
2,127 posts
Join Date:Joined: May 2010
What Rom are trying to flash? If it has the Aroma installer in has a bug. Not sure if the new 4EXT recovery has a fix for it yet.

Wait....I sent this with Tapatalk?
glacierguy
23rd April 2012, 07:16 PM   |  #6  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Quote:
Originally Posted by Double0EK

What Rom are trying to flash? If it has the Aroma installer in has a bug. Not sure if the new 4EXT recovery has a fix for it yet.

Wait....I sent this with Tapatalk?

It's been solved...

And as far as 4ext + Aroma, it works if you do NOT select reboot option from aroma when done flashing

Sent from my Stock Rooted and Highly Customized HTC Ruby using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes