FORUMS

XDA Picks: Best Apps of the Week (June 27 – July 4)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

Cant get Vibrant to start help plz!

1,623 posts
Thanks Meter: 107
 
By Jasonhunterx, Senior Member on 20th February 2012, 02:08 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
11th April 2012, 10:09 AM |#11  
Junior Member
Flag Canton, Ohio
Thanks Meter: 2
 
Donate to Me
More
Do what I did, sell it to someone as a wifi hotspot and buy yourself a hercules. You'll never look back

Sent from my SAMSUNG-SGH-T989 using XDA
 
 
16th April 2012, 03:35 PM |#12  
webstas's Avatar
Senior Member
Flag Saratoga Springs
Thanks Meter: 12
 
Donate to Me
More
BUMP
BUMP!
I have had a paper weight for three weeks now because of this partition issue.
there has to be a way to fix this.
17th April 2012, 05:39 AM |#13  
schwick's Avatar
Senior Member
Flag Meycauayan
Thanks Meter: 36
 
More
Quote:
Originally Posted by webstas

BUMP!
I have had a paper weight for three weeks now because of this partition issue.
there has to be a way to fix this.

Try this one.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1580902

Sent from my Vibrant using Tapatalk 2
17th April 2012, 01:00 PM |#14  
Woody's Avatar
Moderator Liaison & RC/RT Committee - Particle Physics Gives me a Hadron
Flag Immersed in Dark Matter
Thanks Meter: 11,773
 
More
Webstas- Just out of curiousity, were you trying to mount your phone to your computer while on ICs when this happened? I have a theory that I believe I know why this is happening. Just need you to see if you remember a few weeks ago and if you had any problems mounting to your PC and then your next reboot you got the Ecnryption Error.
23rd April 2012, 02:26 AM |#15  
Jasonhunterx's Avatar
OP Senior Member
Flag Hartford
Thanks Meter: 107
 
More
Quote:
Originally Posted by Woodrube

Webstas- Just out of curiousity, were you trying to mount your phone to your computer while on ICs when this happened? I have a theory that I believe I know why this is happening. Just need you to see if you remember a few weeks ago and if you had any problems mounting to your PC and then your next reboot you got the Ecnryption Error.

no i got up an took a shower then came back it gave me an encryption error then i odin back an more trouble odined a couple more times an now it boot loop an also wont start with eugenes froyo
23rd April 2012, 12:59 PM |#16  
Woody's Avatar
Moderator Liaison & RC/RT Committee - Particle Physics Gives me a Hadron
Flag Immersed in Dark Matter
Thanks Meter: 11,773
 
More
I know it has been awhile but think back. Were you mounted to your PC at anytime between your last reboot and the Encryption Error? Doesn't have to be right before, the error gets throw on your "next" reboot. And as you know, reboots can happen manually or for something as simple as wrong UV settings.

Looking back in this thread, I saw that you got it to boot up. See if you can do that again and then mount your External via ADB and you should to push the proper commands then. Pretty much your internal is hosed, but me and a few others are working on that too.
23rd April 2012, 03:43 PM |#17  
Jasonhunterx's Avatar
OP Senior Member
Flag Hartford
Thanks Meter: 107
 
More
Unhappy
Can't get it to boot it makes it to Vibrant screen an shut off an on Eugene"s froyo it gives me a couple of errors an I just can't get it to start anymore it there anyone who has encountered this an got it fixed like I really need this fix I am using a blackberry please save me
26th April 2012, 10:58 AM |#18  
Jasonhunterx's Avatar
OP Senior Member
Flag Hartford
Thanks Meter: 107
 
More
YAY
I got it fixed but now im on step 13 of that guide where you have to use ADB an i cant get the phone to show up on my PC what drivers do i need i already have Vibrant drivers but still nothing an the usb works its a samsung USB so can anyone help me with ADB
9th May 2012, 02:26 PM |#19  
Member
Flag Winter Park
Thanks Meter: 13
 
More
I am having a similar problem. Was running ICS 4.0.3 w/Euphoria without issue until this morning. Got a couple of errors after a normal recharge. Pulled battery and rebooted, but is stuck in boot loop. Cannot access either recovery or fastboot screen. Vibrant logo flashes and release buttons, but never enters mode. Then cycles to Android screen and would likely stay there until battery died. This is primary phone and need to put back into service quickly. Any assistance will be greatly appreciated. Thanks.
JIM in FLA
10th May 2012, 03:18 AM |#20  
Jasonhunterx's Avatar
OP Senior Member
Flag Hartford
Thanks Meter: 107
 
More
Go back to stock 2.1

Sent from my SGH-T959 using XDA
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes