Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: Did the new ISC update fix the random reboot problem for you?
Yes, I haven't experienced RR after the update. 106 21.95%
No, I am still experiencing RR after the update. 331 68.53%
Other (please explain in post). 46 9.52%
Voters: 483. You may not vote on this poll

Post Reply

ICS Updates (Not) Fixing Random Reboot and Other Problems

OP jparity

23rd April 2012, 03:59 PM   |  #501  
cujo6801's Avatar
Senior Member
Flag San Diego,Ca.
Thanks Meter: 2,184
 
3,427 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Can't turn on the dam thing this morning ...I'm completely stock ics
What the hell.

SENT FROM THE DOG POUND
23rd April 2012, 05:03 PM   |  #502  
spotdog14's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
191 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
I have a question and didn't want to start my own thread about it. I don't think I have this type of reboot problem that is listed in this thread but figured I would ask here first.

Here is the problem, usually 3-4 times in an hour I will be looking up stuff on the internet and the machine will freeze and reboot. It gets so bad that I hardly even use it anymore. It really happens randomly, I could be browsing the internet, or reading a book, or listening to music and it will reboot.

Is that the problem listed here, or is it something else?
23rd April 2012, 07:45 PM   |  #503  
Rodimus80's Avatar
Junior Member
Flag Buffalo, NY
Thanks Meter: 1
 
26 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
I just wanted to add this new problem I am having alongside the rebooting problem. Now I am starting to lose Internet. WiFi still says I am connected. Only way to get Internet working again is to disable and then enable WiFi. Anyone else experiencing this? I have tried numerous ICS ROMs and still same thing. This has recently just started happening.
23rd April 2012, 07:57 PM   |  #504  
Member
Thanks Meter: 4
 
85 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by Rodimus80

I just wanted to add this new problem I am having alongside the rebooting problem. Now I am starting to lose Internet. WiFi still says I am connected. Only way to get Internet working again is to disable and then enable WiFi. Anyone else experiencing this? I have tried numerous ICS ROMs and still same thing. This has recently just started happening.

I have stock ROM and yes it occurs occasionally.
Currently I'm fighting the various issues with:
- Auto Airplane Mode (by Don): To Disable and re-enable wifi when the display is off.
- Best Wifi: To autoswitch between two access points in house, as apparently Android doesn't do that.
- Wake Lock: To keep the cpu running during screen off, and avoid the reboots/related massive power drain issues. Only been using this 1 day.
23rd April 2012, 08:17 PM   |  #505  
gsantovena's Avatar
Member
Flag Guatemala
Thanks Meter: 5
 
32 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
I'm using Megatron 1.0.4 ROM with Guevor's test16 kernel and no SOD or RR since installed. I have tried many other ROMS, and this one is the most stable.

HTH

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
23rd April 2012, 08:27 PM   |  #506  
edd080's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
422 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by Rodimus80

I just wanted to add this new problem I am having alongside the rebooting problem. Now I am starting to lose Internet. WiFi still says I am connected. Only way to get Internet working again is to disable and then enable WiFi. Anyone else experiencing this? I have tried numerous ICS ROMs and still same thing. This has recently just started happening.

Iam also having the same issue, and I am on stock rom, sometimes I even have to reboot my tablet. Very frustrating!

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2
24th April 2012, 06:41 AM   |  #507  
garrette's Avatar
Senior Member
Maryland
Thanks Meter: 10
 
197 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
jus got new update tonite 12:30 est lets see if problems are fixed
24th April 2012, 07:05 AM   |  #508  
Senior Member
Thanks Meter: 631
 
3,558 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by garrette

jus got new update tonite 12:30 est lets see if problems are fixed

Here too. Fingers tightly crossed...

Sent from my Transformer TF101 using XDA
24th April 2012, 07:14 AM   |  #509  
garrette's Avatar
Senior Member
Maryland
Thanks Meter: 10
 
197 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
so far noticed lag is gone, so far so good....new firmware version 9.2.1.21
24th April 2012, 07:18 AM   |  #510  
Senior Member
Thanks Meter: 631
 
3,558 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by garrette

so far noticed lag is gone, so far so good....new firmware version 9.2.1.21

Yep, it does seem noticeably less laggy, hopefully that's not just wishful thinking on our parts. I think time for a complete wipe so I can be sure any lingering issues are down to the OS, and we'll see how I go from there...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes