Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[KERNEL][Xperia S] DooMKernel {GB}[Rel:v04a]{STOPPED}

OP DooMLoRD

23rd April 2012, 02:32 PM   |  #171  
gm007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3,420
 
4,958 posts
Join Date:Joined: May 2011
my last test:
1-flashed .73 firmware.
2-flashed v1a booted normally.
3-went to recovery and installed v2
4-freeze and reboot when reading the sd.
23rd April 2012, 02:36 PM   |  #172  
Senior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 2,866
 
4,788 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by gm007

my last test:
1-flashed .73 firmware.
2-flashed v1a booted normally.
3-went to recovery and installed v2
4-freeze and reboot when reading the sd.

That's probably the bug we are talking about now.

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2
23rd April 2012, 02:58 PM   |  #173  
Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 17
 
51 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by DooMLoRD

those having bootloop issues on v02 try this:
flash to v01a kernel

select default CPU governor as "interactive" (using any ONE app SetCPU/NOFrills) and "set on boot", then reboot into recovery and flash v02...


now check if u get this bootloop issue again

Still bootloops after that

Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2
23rd April 2012, 03:14 PM   |  #174  
sixdaysandy's Avatar
Senior Member
Flag Birmingham
Thanks Meter: 56
 
156 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
I only have about 4GB free on my internal memory, and masses of music, I'll back it up and wipe the device and see if it's anything to do with that.
23rd April 2012, 03:21 PM   |  #175  
denaz's Avatar
Senior Member
Flag Milan
Thanks Meter: 85
 
338 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
found the phone off again :/
23rd April 2012, 04:18 PM   |  #176  
LiveSquare's Avatar
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 331
 
1,581 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Update:

After 9+ hours of usage with v2, I had a missed call and the notification light was blinking, but the phone didn't respond to the power key (screen stayed off). Finally had to reset using the power and volume up key combination
23rd April 2012, 05:00 PM   |  #177  
Junior Member
Flag Tehran
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
Quote:
Originally Posted by LiveSquare

Update:

After 9+ hours of usage with v2, I had a missed call and the notification light was blinking, but the phone didn't respond to the power key (screen stayed off). Finally had to reset using the power and volume up key combination

me to
23rd April 2012, 05:07 PM   |  #178  
harfot's Avatar
Senior Member
Flag Odense, Denmark
Thanks Meter: 151
 
660 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
...and after nearly 24 hours use I tried to reboot and still do not have any issues.
23rd April 2012, 05:28 PM   |  #179  
Lervly's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 184
 
118 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Perfect , I'm already try v2 + set cpu (decrease cpu when turn screen off)

!! Work from 08:30->21:30 , Battery remaining 40%

So cool!!
23rd April 2012, 05:52 PM   |  #180  
marcjuh's Avatar
Senior Member
Flag Netherlands/Sneek
Thanks Meter: 270
 
845 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
I first had to rebootloops
But then i
Reflash stock with flashtool..., wipe all checked
Flash stock ftf, run IT.....
Reboot
Flash dk v01a
Reboot, run rom....
Kopy zip to sdcard
Reboot xrec install zip....
Using old cpuspy 2.2.4
Allswell running fast ass hell
My 2cents


Verstuurd van mijn LT26i met Tapatalk

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
doomkernel, doomlord, kernel
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes