Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,165 Members 44,058 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

DISCONTINUED [DEV][WIP] ICS / CM9 (4.0.4) Alpha 5 - 3.1 kernel

Tip us?
 
EnergyUK
Old
#601  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 47
Join Date: Dec 2011
Location: Lincoln
Great to see alpha 5 is out - never used bluetooth on my folio so that's not a worry for me. Hoping life isn't being too stressful and would like to let it be known how thankful I am for you continuing with this. I'm going to try and save some money next time I'm paid and will donate it

Can anyone tell me if the flickering after being suspended is permenant until reboot or is it just a couple of flickers?

Thanks
 
DT84
Old
#602  
Senior Member
Thanks Meter 40
Posts: 229
Join Date: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by DT84 View Post
By the way, is it normal for the tablet to show only 346 MB of RAM?!?
Please, can anybody answer my question?
 
swimmer 4
Old
#603  
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 136
Join Date: May 2011

 
DONATE TO ME
Here you find a video off the rom with android 4.0.4 (Alpha 5)
 
megeszlek
Old
#604  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 51
Join Date: Feb 2011
Location: Budapest
Does anyone have a problem with the latest Chrome? I upgraded it and since then it stops with unexpected error right after start. Any solutions?
 
DT84
Old
#605  
Senior Member
Thanks Meter 40
Posts: 229
Join Date: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by megeszlek View Post
Does anyone have a problem with the latest Chrome? I upgraded it and since then it stops with unexpected error right after start. Any solutions?
Just take a look at the previous page.
 
leolias
Old
#606  
leolias's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 34
Join Date: Apr 2011
Location: Sevilla
Thanks again Dartem and nopy
 
Crunon
Old
#607  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 74
Join Date: Nov 2011
Location: Neumünster
Hmm,.... My Wlan is broken now. Have I made a mistake or have anyone else a Problem?
My second problem is the SOD,... Since Alpha 4 I have sometimes a SOD
Is something that can I do?
 
megeszlek
Old
#608  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 51
Join Date: Feb 2011
Location: Budapest
Quote:
Originally Posted by DT84 View Post
Just take a look at the previous page.
Did not work for me I've checked all fields three times in build.prop and everything equals to those in the thread. I deleted Chrome data, reinstalled it, but still stops unexpectedly.
 
DT84
Old
#609  
Senior Member
Thanks Meter 40
Posts: 229
Join Date: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by DT84 View Post
By the way, is it normal for the tablet to show only 346 MB of RAM?!?
C'mon guys, just take a look at your system info under the settings and tell me how much RAM memory it shows. Please.

---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Crunon View Post
Hmm,.... My Wlan is broken now. Have I made a mistake or have anyone else a Problem?
My second problem is the SOD,... Since Alpha 4 I have sometimes a SOD
Is something that can I do?
Have you erased the partitions using fastboot before installing the rom?
 
EnergyUK
Old
#610  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 47
Join Date: Dec 2011
Location: Lincoln
Quote:
Originally Posted by DT84 View Post
C'mon guys, just take a look at your system info under the settings and tell me how much RAM memory it shows. Please.

---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------



Have you erased the partitions using fastboot before installing the rom?
The amount of Ram seems to change for me depending on the rom or something. Not on A5 yet, but will check it for you when I am and will let you know.

Tags
android 4.0.4, folio 100
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes