Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][ICS][AOKP B38]SimplyAOKP 6 FINAL ~ ODEXED ~ 4.0.4 ~ DEVIL KERNEL ~ 6/08/2012

OP pwneman

23rd April 2012, 05:06 PM   |  #41  
tallsilver's Avatar
Senior Member
Conway, SC
Thanks Meter: 141
 
891 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Thumbs up Nice
My initial flash bombed out! Was on AOKP32, Semaphore 1.0, and TRusselo's 32 essentials. Did all the wipes and got all sort of assert errors and the flash failed. Flashed KI2 with odin and then reflashed and all is well. Only thing I did different from the OP was booting into recovery using ROM Tools instead of 3 button combo????????

Anyway, after reloading all my apps, etc, all is smooth and good. I OC'd to 1200 and it is snappy. Not any real difference from AOKP32 that I can tell but a very good ROM.

Thanks Dev!!
23rd April 2012, 05:17 PM   |  #42  
tkjeeper's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 946
 
3,038 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by tallsilver

My initial flash bombed out! Was on AOKP32, Semaphore 1.0, and TRusselo's 32 essentials. Did all the wipes and got all sort of assert errors and the flash failed. Flashed KI2 with odin and then reflashed and all is well. Only thing I did different from the OP was booting into recovery using ROM Tools instead of 3 button combo????????

Anyway, after reloading all my apps, etc, all is smooth and good. I OC'd to 1200 and it is snappy. Not any real difference from AOKP32 that I can tell but a very good ROM.

Thanks Dev!!

I find that you can't flash much while on Semaphore. I flashed to glitch first then flashed the rom.

Sent from the frozen tundra known as Canada from an ice cream sandwich powered captivate.
23rd April 2012, 05:30 PM   |  #43  
OP Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 582
 
1,072 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bravomail

Yes - TRusselo's essential mod and Golfslicer buttercream theme.

You practically read my mind!

I wouldn't recommend flashing any addons to this mod, because this rom is odexed and most mods aren't. The next releae (hopefully today) will have all the mods you need, buttercream, TRusselo's essentials pack, sexy animations.. xD

Thank you everyone!
The Following User Says Thank You to pwneman For This Useful Post: [ View ]
23rd April 2012, 05:30 PM   |  #44  
tallsilver's Avatar
Senior Member
Conway, SC
Thanks Meter: 141
 
891 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by tkjeeper

I find that you can't flash much while on Semaphore. I flashed to glitch first then flashed the rom.

Sent from the frozen tundra known as Canada from an ice cream sandwich powered captivate.

Thanks, that's interesting to know! I may have read it before but I didn't even think about it.
23rd April 2012, 05:36 PM   |  #45  
OP Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 582
 
1,072 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tallsilver

Thanks, that's interesting to know! I may have read it before but I didn't even think about it.

Yea, I get weird status errors on Semaphore as well. Sometimes its better to flash to glitch first and then flash whatever you want from there...

Glitch big mem is pretty good anyways xD
23rd April 2012, 05:37 PM   |  #46  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
244 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
slightly off topic,
but does this and other MTD roms for the captivate have intermittent data issues?

i have used mtd based roms on the samsung fascinate for verizon and that was always an issue.

thanks for any info!
23rd April 2012, 05:41 PM   |  #47  
OP Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 582
 
1,072 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jin5

slightly off topic,
but does this and other MTD roms for the captivate have intermittent data issues?

i have used mtd based roms on the samsung fascinate for verizon and that was always an issue.

thanks for any info!

As in where the phone has problems using data at random times? I've noticed little with this rom, only AT&T GB Roms have been excellent towards using data in terms of stability. All other roms seem to have a bit of trouble at random times when receiving data. We'll see.
23rd April 2012, 06:09 PM   |  #48  
shaolin95's Avatar
Senior Member
Flag Utah
Thanks Meter: 881
 
5,407 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by pwneman

Try dpi 184 maybe? lol.

Ok so it seems 200 is the lowest I can go without crashing dialer on this ROM. A bit disappointing compared to the other I was using but I like it so I guess I can live with that for now .
23rd April 2012, 06:15 PM   |  #49  
tkjeeper's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 946
 
3,038 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by shaolin95

Ok so it seems 200 is the lowest I can go without crashing dialer on this ROM. A bit disappointing compared to the other I was using but I like it so I guess I can live with that for now .

I'm at 240, works fine for me.
Edit: reread your post, I was of no help. Lol.

Sent from the frozen tundra known as Canada from an ice cream sandwich powered captivate.
Last edited by tkjeeper; 23rd April 2012 at 06:20 PM.
23rd April 2012, 06:17 PM   |  #50  
patrick8996's Avatar
Senior Member
Flag Oregon
Thanks Meter: 756
 
671 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pwneman

You practically read my mind!

I wouldn't recommend flashing any addons to this mod, because this rom is odexed and most mods aren't. The next releae (hopefully today) will have all the mods you need, buttercream, TRusselo's essentials pack, sexy animations.. xD

Thank you everyone!

Perfect , Also someone should explain to me what Odexed means xD

And does anybody know how to properly configure my battery(Re-calibrate)

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes