5,603,646 Members 37,128 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

V6 Supercharger

Tip us?
 
dairymasta
Old
(Last edited by dairymasta; 25th April 2012 at 04:28 PM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 16
Posts: 202
Join Date: Aug 2010
Default V6 Supercharger

Just ran this script on my CM9'd 8.9.

It's amazing. Scrolling lag is gone, 'sticky' scrolling is gone. I can load up engadget and the whole website is loaded from top to bottom, can scroll up and down it without waiting for anything to load it's so smooth.

Best of all, press the home button and it doesn't keep having to redraw widgets.

Go install V6 Supercharger now people.

Go.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276

And download latest update 8.2 from here:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18703418&postcount=5021
The Following User Says Thank You to dairymasta For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
knipp21
Old
#2  
knipp21's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 578
Posts: 3,792
Join Date: May 2010
Location: FT Riley BIG RED ONE
sweet bro im only on my tab and off my phones wifi..you think you could post the link here and maybe how you installed it? would help allot of upset tab users lol

Sent from my GT-P7310 using xda premium
I'm No dev, no need to donate. Just a simple thanks

Follow me on Google Plus!

https://plus.google.com/115380001456117289879/posts
 
dairymasta
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 16
Posts: 202
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by knipp21 View Post
sweet bro im only on my tab and off my phones wifi..you think you could post the link here and maybe how you installed it? would help allot of upset tab users lol

Sent from my GT-P7310 using xda premium

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276

There you go mate, make sure you follow the ics only instructions on post #2 as well!

Its very simple, just make sure to install busy box 1.18.2. Any other version won't work.

Sent from my GT-P7310 using XDA Premium HD app
The Following User Says Thank You to dairymasta For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
knipp21
Old
#4  
knipp21's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 578
Posts: 3,792
Join Date: May 2010
Location: FT Riley BIG RED ONE
Quote:
Originally Posted by dairymasta View Post
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276

There you go mate, make sure you follow the ics only instructions on post #2 as well!

Its very simple, just make sure to install busy box 1.18.2. Any other version won't work.

Sent from my GT-P7310 using XDA Premium HD app
Awesome I'll install it when I get home

Sent from my Incredible 2 using xda premium
I'm No dev, no need to donate. Just a simple thanks

Follow me on Google Plus!

https://plus.google.com/115380001456117289879/posts
 
zooster
Old
#5  
zooster's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 170
Posts: 1,555
Join Date: Oct 2007
But you need a custom rom...

HTC Sensation Z710e- ViperS 3.1.4

Samsung Galaxy Tab 8.9 GT-P7310 - StockRom V8

 
knipp21
Old
#6  
knipp21's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 578
Posts: 3,792
Join Date: May 2010
Location: FT Riley BIG RED ONE
Quote:
Originally Posted by zooster View Post
But you need a custom rom...
No just root. And I have both.

Sent from my Incredible 2 using xda premium
I'm No dev, no need to donate. Just a simple thanks

Follow me on Google Plus!

https://plus.google.com/115380001456117289879/posts
 
zooster
Old
#7  
zooster's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 170
Posts: 1,555
Join Date: Oct 2007
As long as I know you need init.d access. Only a custom rom does that.

HTC Sensation Z710e- ViperS 3.1.4

Samsung Galaxy Tab 8.9 GT-P7310 - StockRom V8

 
knipp21
Old
#8  
knipp21's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 578
Posts: 3,792
Join Date: May 2010
Location: FT Riley BIG RED ONE
Quote:
Originally Posted by zooster View Post
As long as I know you need init.d access. Only a custom rom does that.
Ah OK...well there are a plethora of them in the dev section. And overcome is a stock based rom that this would work great on.

Sent from my Incredible 2 using xda premium
I'm No dev, no need to donate. Just a simple thanks

Follow me on Google Plus!

https://plus.google.com/115380001456117289879/posts
 
dairymasta
Old
#9  
Senior Member - OP
Thanks Meter 16
Posts: 202
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by zooster View Post
As long as I know you need init.d access. Only a custom rom does that.
What'd you mean? I'm running Cyanogenmod 9 ROM, and the V6 supercharger script has definitely worked.

You do need to edit the services.jar tho but its all explained in the thread.


Sent from my GT-I9100 using XDA
 
sbeddoesdesign
Old
#10  
sbeddoesdesign's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 170
Join Date: May 2011
Shame it doesn't work on the stock rom, I love the Samsung stuff and TouchWiz needs speeding up more than anything, I don't wanna lose the social hub though.

Sent from my GT-P7310 using Tapatalk 2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes