Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

Remove Pleas

OP Achotjan

20th April 2012, 08:05 PM   |  #1591  
xmanner77's Avatar
Senior Member
Flag Penang
Thanks Meter: 16
 
117 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by pilu1978

No news.
I dont have free time now.
But working on silently... New kernel MAYBE at the weekend, and testing rom MAYBE on next week.But now I have extreme amount of work, so not sure. You know, I'm "old", with real work, family, little children, a crazy dog and a dirty car, so my free time is cricical... But if I can, continue this work too.

Sent from my E15i using XDA

Thanks for the info
Hope you enjoy with your family..
Keep it up a good work...cheers
Sent from my E15i using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to xmanner77 For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 03:03 AM   |  #1592  
lucastan96's Avatar
Senior Member
Flag Malacca
Thanks Meter: 2,105
 
2,866 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by pilu1978

No news.
I dont have free time now.
But working on silently... New kernel MAYBE at the weekend, and testing rom MAYBE on next week.But now I have extreme amount of work, so not sure. You know, I'm "old", with real work, family, little children, a crazy dog and a dirty car, so my free time is critical... But if I can, continue this work too.

Sent from my E15i using XDA

Thanks for your work, Pilu! Man, you sure remind me of Doixanh.

Sent From My W8 Using Tapatalk
21st April 2012, 07:30 AM   |  #1593  
Mockingbird's Avatar
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 221
 
851 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Just flashed this ROM + Bakabon addons( cant live without xperia s widgeys ). First impersion
...was laggy..installed root explorer and cleaned the ****.
Anyway good rom , had some wifi prob on alfs cm7 but installed nAa.

Sent from my E15i using XDA
21st April 2012, 09:05 AM   |  #1594  
Senior Member
Flag México
Thanks Meter: 6
 
107 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Dont worry Pilu, take your time... :B best regards!
21st April 2012, 11:48 AM   |  #1595  
Mockingbird's Avatar
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 221
 
851 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Little q : why my settings does not persist ? Only works after reboot.

Sent from my E15i using XDA
22nd April 2012, 02:44 AM   |  #1596  
fangy's Avatar
Member
Flag hanoi
Thanks Meter: 0
 
42 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
i find a bug .when starting USSD code > no signal.can u suggest a solution?
22nd April 2012, 02:58 AM   |  #1597  
Senior Member
Thanks Meter: 134
 
432 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fangy

i find a bug .when starting USSD code > no signal.can u suggest a solution?

Flash USSD fix from pilu's signature.

Sent from my E15i using XDA
23rd April 2012, 03:41 PM   |  #1598  
Sunshiny's Avatar
Senior Member
Flag HCM
Thanks Meter: 33
 
182 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Have the nice day 4 you, pilu1978
23rd April 2012, 05:21 PM   |  #1599  
Member
Thanks Meter: 7
 
74 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
location via network/wifi and gps wont work is there any solution?
Last edited by override187; 23rd April 2012 at 07:05 PM.
23rd April 2012, 05:47 PM   |  #1600  
koledok's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 44
 
218 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
I have a little answer: talking about energy saving, between smartass V2 and on-demand CPU governor which is more expensive?

Sent from my E15i using XDA

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
achotjan, cm7, freexperia, semc, semc andro2.3 unofficial update, semc debrand engine, xperia stock app
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes