Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,443 Members 39,522 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM]SKY ICS--- 4.2D-10 (5/7/12) amazing battery, and super-fast!! 60FPS !!!!

Tip us?
 
odeccacccp
Old
(Last edited by odeccacccp; 23rd April 2012 at 04:21 PM.)
#1141  
odeccacccp's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 244
Posts: 1,580
Join Date: Dec 2011
Location: Bradford West Gwillimbury
Quote:
Originally Posted by mahausrath View Post
Busybox? fix permissions? I had to fix permissions and restart to get it to work... and make sure I opened superuser and allowed smanager to root. Also make sure your running the script as root (although, it should warn you if you arent)

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------



Negative, but you can dl it from the market. I'm sure some of us just got a shotty dl, so you can either redl and reflash the update, or just dl it from the market.
I did busybox, permission.
I did find it strange that it was not asking for permission from superuser, how did you do that "opened superuser and allowed smanager to root" can't see anywhere to do it with in the superuser and it's not asking to do it when SM runs.

P.S. Something is wrong, Titanium Backup says I lost Root, but I have root, strange have no idea what is happening.

Thanks in advance.

---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

Quote:
Originally Posted by Uncle Irish View Post
I don't use an SD card, so I can't see the zmods folder.
Honestly though, I'm not concerned with the scripts. Everything runs great as is (wife's phone)
It's a good collection for this ROM, if you did not read from page 1, but I would delete it anyways as I have all that.

Thanks Sean, for thinking of us!
I work for the Government, don't mess with me!

If you know how to ask, you should know how to click "Thanks"
 
Quick Silver
Old
#1142  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 103
Join Date: Dec 2007
Anybody having issues with the phone losing carrier connection overnight or when not used for a couple of hours?

I've woken up to my phone having no bars, just a circle with a line across where the bars used to be, it works fine after I turn airplane mode on and then off or restart the phone. Almost like the radio goes on stand by but doesn't wake.

I'm running 4.2d-6 and have tried radios UCLC4 and UCLD2

Problems doom to have started after I tried to install the modem apn under "access points"

Anybody has had a similar problem?

Thanks in advance.
 
robin48
Old
#1143  
robin48's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 135
Posts: 1,170
Join Date: Mar 2011
Location: Munford
Quote:
Originally Posted by odeccacccp View Post
Ok so with both Superuser and SuperSU the v6 script just hangs there not doing anything, any one have a suggestion?
On the control panel on the v6 make sure you pick root so it can run as root. That's where I had messed up.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using xda premium
I was chasing my dreams, tripped over reality and busted my arse.
 
mahausrath
Old
#1144  
mahausrath's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 575
Posts: 690
Join Date: Apr 2012
Location: Jacksonville, Fl
Quote:
Originally Posted by odeccacccp View Post
I did busybox, permission.
I did find it strange that it was not asking for permission from superuser, how did you do that "opened superuser and allowed smanager to root" can't see anywhere to do it with in the superuser and it's not asking to do it when SM runs.

P.S. Something is wrong, Titanium Backup says I lost Root, but I have root, strange have no idea what is happening.

Thanks in advance.

---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------


It's a good collection for this ROM, if you did not read from page 1, but I would delete it anyways as I have all that.

Thanks Sean, for thinking of us!
When Tibu says you lost root its usually (in my experience) from installing supersu. I've never got it to work correctly (I probably didn't read the "howto" on it... haha). Anyhow, you may want to reflash base and update, and make sure they settle. than, after installing busybox, open superuser and hit the ok button. than go and fix permissions. Than trying running the script with the green skull on in Smanager... Thats what I did last time I tried SuperSU, but they're saying that supersu should work with TIBU with the latest update (to TIBU)
Team PTSD...

INCOMING!

[B]
OUR ROMS:
I have no idea. Nrm and Armyvet like to change things up constantly.
The Following 2 Users Say Thank You to mahausrath For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
shane.kelly55
Old
#1145  
shane.kelly55's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 140
Join Date: Oct 2010
Location: Dallas
Quote:
Originally Posted by odeccacccp View Post
only new base
D-ZX2

---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------


PICK THE BASE ACCORDING TO YOUR NEEDS... THE UPDATE WORKS WITH BOTH
this means works with both versions of new D-ZX2 base, if you have old D,D-X, D-ZX, it would not work properly
Awe crud. I read that as any base done up to this point. I installed the 7 update over the non ZX2 base and lost connectivity to ATT.

Cripes....
Samsung Galaxy 2 SkyRocket - rooted
ROM - AOKP Android 4.2.2 -
Kernel - 3.0.72 CyanogenMod Toyes
Build Number: 4.2.2 JDQ39
 
mmessina
Old
(Last edited by mmessina; 23rd April 2012 at 04:44 PM.)
#1146  
mmessina's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 85
Posts: 288
Join Date: Jan 2012
Location: Chicago
Had similar problem with APN, lost data and signal, managed to reset to default. I keep checking the ATT LTE APN, but always resets to the at&t pta APN. I do get 4g icon doesn't say lte under the 4g but I am assuming that's the same?

So I have the created ATT LTE APN but can't seem to make it stick.

Great ROM best update to date and V6 rocks.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using xda premium
 
kronikwisdom
Old
#1147  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 142
Join Date: Aug 2007
When downloading from chrome I see the Starting Download... But it doesn't show up in the notification as actually downloading.

On update 7.

---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------

Quote:
Originally Posted by shane.kelly55 View Post
Awe crud. I read that as any base done up to this point. I installed the 7 update over the non ZX2 base and lost connectivity to ATT.

Cripes....
USB Micro-SD Adapter, LIFE SAVER!! After I flashed UCLD2 lockscreen over UCLC4..
 
m4570d0n
Old
#1148  
m4570d0n's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1022
Posts: 1,287
Join Date: Nov 2011
Location: Houston

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by shane.kelly55 View Post
Thank you for responding and helping out so much.

(Oh, he's from Houston, makes sense now. Always trying to keep up with DFW.)

---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------

Awesome thanks so much...
I figured someone would answer, and if not, I would eventually.
 
odeccacccp
Old
#1149  
odeccacccp's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 244
Posts: 1,580
Join Date: Dec 2011
Location: Bradford West Gwillimbury
Quote:
Originally Posted by robin48 View Post
On the control panel on the v6 make sure you pick root so it can run as root. That's where I had messed up.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using xda premium
where is that? Can't see it.
Do you mean SU checked?
I work for the Government, don't mess with me!

If you know how to ask, you should know how to click "Thanks"
 
mahausrath
Old
#1150  
mahausrath's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 575
Posts: 690
Join Date: Apr 2012
Location: Jacksonville, Fl
Quote:
Originally Posted by kronikwisdom View Post
When downloading from chrome I see the Starting Download... But it doesn't show up in the notification as actually downloading.

On update 7.

---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------



USB Micro-SD Adapter, LIFE SAVER!! After I flashed UCLD2 lockscreen over UCLC4..
Fix permissions?

Samsung Skyrocket i727
Sky ICS 4.2d-current
UCLD2 modem
Team PTSD...

INCOMING!

[B]
OUR ROMS:
I have no idea. Nrm and Armyvet like to change things up constantly.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes