Open War for Open Android: Antitrust for Cyanogen?

Android and openness is something we talk about all the time, but the recent … more

What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more

New Cyanogen Partnerships Bring Privacy Concerns

New Privacy concerns have emerged regarding Cyanogen’s latest announcements, … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[ROM/MOD][2.3.5]*INC3PTION*Back-In-Black{The Collective}v2.0 {I927}[5/20/12]

23rd April 2012, 04:20 PM |#41  
Senior Member
Flag Buenos Aires
Thanks Meter: 75
 
293 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Quote:
Originally Posted by dman3285

Will do...

Gracias !!!

Quote:
Originally Posted by dman3285

Hers the quickpanelsettings.apk that will allow you to customize the toggles... just copy and paste in system/app and set permissions rwrr and reboot..
http://db.tt/1PaYiyXM

This is really useful, thanks again
 
 
23rd April 2012, 04:26 PM |#42  
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
158 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Agreed!
23rd April 2012, 06:45 PM |#43  
dudejb's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 100
 
572 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
Does this Rom support the LED notification with the Bottom buttons?

Thanks for your work on a new rom Everyone!
23rd April 2012, 08:51 PM |#44  
Member
Thanks Meter: 6
 
97 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Hi ive been using this rom since yesterday, everything is working fine. I just have a question, i use a 160dpi setting and touchwiz is completely messed up when i do. So i use Launcher Pro which works fine, but with that launcher, i loose ICS animations to stock 2.3 animations. Is there a way to have the ICS animations with Launcher pro?
25th April 2012, 12:01 AM |#45  
teradark's Avatar
Senior Member
Flag Staten Island, N.Y.
Thanks Meter: 11
 
116 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Cant hear anyone when receiving a call.

Sent from my Captivate Glide via Cup & String.
25th April 2012, 12:05 AM |#46  
Member
Thanks Meter: 8
 
49 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by teradark

Cant hear anyone when receiving a call.

Sent from my Captivate Glide via Cup & String.

i have this issue as well. device was wiped and i get this on 4 out of 5 calls.
25th April 2012, 12:13 AM |#47  
dman3285's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Rome, Ga.
Thanks Meter: 8,095
 
5,963 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
This issue was never present for my tester who tested for 2 weeks.... first u heard of it
The Following User Says Thank You to dman3285 For This Useful Post: [ View ]
25th April 2012, 01:06 AM |#48  
Aquethys's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Colorado
Thanks Meter: 795
 
1,266 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Hm, yes indeed, I get no problems whatsoever, and I just tested a call. Both speaker and normal works. I think it might be your problem...
25th April 2012, 02:00 AM |#49  
dman3285's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Rome, Ga.
Thanks Meter: 8,095
 
5,963 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
I will have the Spanish language added soon... any other language requests while I'm working on it?
The Following 3 Users Say Thank You to dman3285 For This Useful Post: [ View ]
25th April 2012, 02:20 AM |#50  
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
158 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by teradark

Cant hear anyone when receiving a call.

Sent from my Captivate Glide via Cup & String.

Quote:
Originally Posted by d0nat0

i have this issue as well. device was wiped and i get this on 4 out of 5 calls.

Check your APN settings. What's your providers?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes