FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[DISCUSSION] CM9 Experimental Build

999 posts
Thanks Meter: 5,151
 
By sbrissen, Recognized Developer on 1st February 2012, 01:03 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
23rd April 2012, 12:43 PM |#4421  
Member
Flag Kansas City, KS
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by neudof

Anyone know where to find the aosp kernels in .tar format so I can flash from mobile Odin?

A few posts back... http://forum.xda-developers.com/show...php?p=25160438

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
 
 
23rd April 2012, 12:48 PM |#4422  
neudof's Avatar
Senior Member
Flag Mayer, MN
Thanks Meter: 411
 
More
Quote:
Originally Posted by AwfulFaded

A few posts back... http://forum.xda-developers.com/show...php?p=25160438

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2

Thanks but those are .zip format and unless I am doing something wrong mobile Odin will not recognize the files. That is why I was asking for the .tar versions.
23rd April 2012, 04:07 PM |#4423  
krazyflipj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 436
 
More
Quote:
Originally Posted by neudof

Thanks but those are .zip format and unless I am doing something wrong mobile Odin will not recognize the files. That is why I was asking for the .tar versions.

Extract it

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to krazyflipj For This Useful Post: [ View ]
23rd April 2012, 04:31 PM |#4424  
neudof's Avatar
Senior Member
Flag Mayer, MN
Thanks Meter: 411
 
More
Talking
Quote:
Originally Posted by krazyflipj

Extract it

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2

Thanks!
so you are saying that the most simple answer is usually the right one
23rd April 2012, 05:35 PM |#4425  
im0rtalz's Avatar
Senior Member
Flag Boston
Thanks Meter: 563
 
More
I thought the cwm flashable zips, the kernel is in a boot image format. For odin you would need it to be in zimage format, so it's not as simple as an extraction.
23rd April 2012, 08:42 PM |#4426  
TheDudeAbides's Avatar
Senior Member
Dodgertown
Thanks Meter: 366
 
More
Ghost Voicemail Notification PERMAFIX!
Just tried this and it works like a charm!!! No more ghost voicemail notification


http://forum.xda-developers.com/show...host+voicemail
25th April 2012, 06:17 AM |#4427  
cdszoke's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 41
 
More
Ok I found my first major bug. Well, kinda major for me since I gave my brother in law my top of the line pc with hdmi out. MHL does not work for me on cm9. Does it work for anyone else?
25th April 2012, 06:23 AM |#4428  
EmperorX's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 548
 
More
Quote:
Originally Posted by cdszoke

Ok I found my first major bug. Well, kinda major for me since I gave my brother in law my top of the line pc with hdmi out. MHL does not work for me on cm9. Does it work for anyone else?

No.

Sent from my SPH-D710 using xda premium
25th April 2012, 07:37 AM |#4429  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 2,885
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by EmperorX

No.

Sent from my SPH-D710 using xda premium

Lol straight up.. but yea, its a known issue.. eventually will be fixed.. for now i stream using twonky through the ps3 hdmi to tv

Sent from my SPH-D710 using XDA
25th April 2012, 08:06 AM |#4430  
brooksyx's Avatar
Senior Member
Flag Vancouver, WA
Thanks Meter: 471
 
More
Quote:
Originally Posted by cdszoke

Ok I found my first major bug. Well, kinda major for me since I gave my brother in law my top of the line pc with hdmi out. MHL does not work for me on cm9. Does it work for anyone else?

Its not really a bug. Its just a feature that hasnt been added it.
26th April 2012, 01:48 AM |#4431  
EeZeEpEe's Avatar
Senior Member
Flag Tampa, FL
Thanks Meter: 144
 
More
Weird thing just happened to me for the camera. I've been keeping my DCIM folder on my internal SD card. It's been working great until tonight I just noticed the stock camera isn't recognizing it as the destination. It somehow changed to the emmc and created a new DCIM when I took a picture. Anyone know of a way I can change the destination back to the internal? I went through the camera settings and it doesn't appear to be selectable.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes