FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

[DISCUSSION] CM9 Experimental Build

999 posts
Thanks Meter: 5,147
 
By sbrissen, Recognized Developer on 1st February 2012, 01:03 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
23rd April 2012, 12:43 PM |#4421  
Member
Flag Kansas City, KS
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by neudof

Anyone know where to find the aosp kernels in .tar format so I can flash from mobile Odin?

A few posts back... http://forum.xda-developers.com/show...php?p=25160438

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
 
 
23rd April 2012, 12:48 PM |#4422  
neudof's Avatar
Senior Member
Flag Mayer, MN
Thanks Meter: 404
 
More
Quote:
Originally Posted by AwfulFaded

A few posts back... http://forum.xda-developers.com/show...php?p=25160438

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2

Thanks but those are .zip format and unless I am doing something wrong mobile Odin will not recognize the files. That is why I was asking for the .tar versions.
23rd April 2012, 04:07 PM |#4423  
krazyflipj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 427
 
More
Quote:
Originally Posted by neudof

Thanks but those are .zip format and unless I am doing something wrong mobile Odin will not recognize the files. That is why I was asking for the .tar versions.

Extract it

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to krazyflipj For This Useful Post: [ View ]
23rd April 2012, 04:31 PM |#4424  
neudof's Avatar
Senior Member
Flag Mayer, MN
Thanks Meter: 404
 
More
Talking
Quote:
Originally Posted by krazyflipj

Extract it

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2

Thanks!
so you are saying that the most simple answer is usually the right one
23rd April 2012, 05:35 PM |#4425  
im0rtalz's Avatar
Senior Member
Flag Boston
Thanks Meter: 563
 
More
I thought the cwm flashable zips, the kernel is in a boot image format. For odin you would need it to be in zimage format, so it's not as simple as an extraction.
23rd April 2012, 08:42 PM |#4426  
TheDudeAbides's Avatar
Senior Member
Dodgertown
Thanks Meter: 366
 
More
Ghost Voicemail Notification PERMAFIX!
Just tried this and it works like a charm!!! No more ghost voicemail notification


http://forum.xda-developers.com/show...host+voicemail
25th April 2012, 06:17 AM |#4427  
cdszoke's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 41
 
More
Ok I found my first major bug. Well, kinda major for me since I gave my brother in law my top of the line pc with hdmi out. MHL does not work for me on cm9. Does it work for anyone else?
25th April 2012, 06:23 AM |#4428  
EmperorX's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 548
 
More
Quote:
Originally Posted by cdszoke

Ok I found my first major bug. Well, kinda major for me since I gave my brother in law my top of the line pc with hdmi out. MHL does not work for me on cm9. Does it work for anyone else?

No.

Sent from my SPH-D710 using xda premium
25th April 2012, 07:37 AM |#4429  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 2,339
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by EmperorX

No.

Sent from my SPH-D710 using xda premium

Lol straight up.. but yea, its a known issue.. eventually will be fixed.. for now i stream using twonky through the ps3 hdmi to tv

Sent from my SPH-D710 using XDA
25th April 2012, 08:06 AM |#4430  
brooksyx's Avatar
Senior Member
Flag Vancouver, WA
Thanks Meter: 471
 
More
Quote:
Originally Posted by cdszoke

Ok I found my first major bug. Well, kinda major for me since I gave my brother in law my top of the line pc with hdmi out. MHL does not work for me on cm9. Does it work for anyone else?

Its not really a bug. Its just a feature that hasnt been added it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes