FORUMS

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

[ROM][ICS][7/9] Android Open Kang Project Fascinate Milestone 6 (4.0.4)

1,616 posts
Thanks Meter: 3,909
 
By Stephen.k.spear, Senior Member on 28th February 2012, 06:39 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
23rd April 2012, 04:48 PM |#1521  
droidstyle's Avatar
Recognized Contributor
Flag Fort Wayne
Thanks Meter: 3,482
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shag_on_e

Has anyone switched to the new gapps yet?

~~~~There is no spoon~~~~

yep and everything works fine

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------

Quote:
Originally Posted by Azuma73

New GAPPS from where??

from goo downloads or section 4 of my guide
 
 
23rd April 2012, 04:50 PM |#1522  
shelby04861's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 82
 
More
Quote:
Originally Posted by shag_on_e

Has anyone switched to the new gapps yet?

~~~~There is no spoon~~~~

I installed the new gapps and dont seem to have any issues

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
23rd April 2012, 05:36 PM |#1523  
Azuma73's Avatar
Senior Member
Flag South-Central, ....PA.
Thanks Meter: 129
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by droidstyle

yep and everything works fine

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------



from goo downloads or section 4 of my guide

Got it, Much-ass Grassy-ass hombre!!
23rd April 2012, 10:39 PM |#1524  
adamklo's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 64
 
More
So, if I leave WiFi on and my screen shuts off, it's dead and I have to hard boot it. God help me if I space out when it restarts and I forget to turn it back off.

As per everyone's recommendation, I've left my voltage untouched, save Fast Charge and Sleep Mode (or whatever the other NST option is, Deep Sleep?). What needs to be tweaked?
23rd April 2012, 10:59 PM |#1525  
Senior Member
Thanks Meter: 463
 
More
Are you sure you don't have deep sleep checked? SoD is a known issue if you have deep sleep and wifi enabled.

Sent from my SCH-I500 using xda premium
23rd April 2012, 11:38 PM |#1526  
rkerrddd's Avatar
Senior Member
Flag hadley
Thanks Meter: 17
 
More
Battery life seems worse in 33 stock settings

Sent from my SCH-I500 using xda premium
23rd April 2012, 11:49 PM |#1527  
adamklo's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 64
 
More
Quote:
Originally Posted by bobloblaw1

Are you sure you don't have deep sleep checked? SoD is a known issue if you have deep sleep and wifi enabled.

Sent from my SCH-I500 using xda premium

I absolutle had it enabled. I've killed it and will reevaluate.

AOKP Icy Glitch 32.1
24th April 2012, 12:07 AM |#1528  
sageDieu's Avatar
Senior Member
Flag Weaverville, NC
Thanks Meter: 419
 
More
Quote:
Originally Posted by kallell

I'll post an update later today..but im at about 1 day 18 hours and i still have 58% battery left. I'll clear 3 days easily at this rate.

what's your loadout?

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2
24th April 2012, 12:12 AM |#1529  
shelby04861's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 82
 
More
Quote:
Originally Posted by sageDieu

what's your loadout?

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2

I am curious as well. I really want to see your times for usage on each. I want to compare with my own settings as I might need to make some changes to get those kinds of numbers. I am on an island at least 1 to 2 times a week and don't have access to a charger at those times

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
24th April 2012, 12:20 AM |#1530  
Eris _2.1_2010's Avatar
Senior Member
Flag Logansport, IN
Thanks Meter: 414
 
More
Anyone else getting random reboots with B33?

Sent from my AOKP Mez
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes