Post Reply

[NEW][ROM] FD19 Stock. Rooted. Odexed/Deodexed ICS 4.0.3

23rd April 2012, 04:37 AM   |  #61  
TonyTurboII's Avatar
Senior Member
Flag Saint Charles, MO
Thanks Meter: 179
 
635 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Quote:
Originally Posted by agat63

Let's hope it's precistant and Samsung finaly fixed the damn bug.

Fixed.
23rd April 2012, 11:48 AM   |  #62  
Senior Member
Thanks Meter: 53
 
825 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
So after setting this up the market doesn't recognize my apps? Anyone else having this issue? On odex.

Also when flashing I noticed it copied, deleted and pushed data? That hasn't happened before to my recollection. Agat an I wrong?

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
23rd April 2012, 12:15 PM   |  #63  
JohnCorleone's Avatar
Senior Member
Flag Whittier,CA
Thanks Meter: 5,770
 
15,523 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Villain123

My bluetooth headset will connect to my phone, but when I make a call it will not connect. Any one else have this issue or know of a fix?

There is an extra setting to toggle now once you pair and connect the Bluetooth. You now have the option it have calls only, media only, or both come through Bluetooth. I don't know why phone was off by default but it was

Sent from either ET4G or NS4G using Xparent Tapatalk 2
23rd April 2012, 02:28 PM   |  #64  
sweets55's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 346
 
1,952 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by TonyTurboII

Fixed.

What is fixed? If your talking about the the silent notification bug it's not fixed in this build. Calk said Sammy thought it was fixed and is working on it now. I use Google+ a lot and I think it's one of the reasons why I get the bug. It happens without making a phone call and I think when I get a message from a huddle.
23rd April 2012, 04:23 PM   |  #65  
agat63's Avatar
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Las Vegas, NV
Thanks Meter: 7,936
 
3,979 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by latinmaxima

So after setting this up the market doesn't recognize my apps? Anyone else having this issue? On odex.

Also when flashing I noticed it copied, deleted and pushed data? That hasn't happened before to my recollection. Agat an I wrong?

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2

Copy, Delete and push data is present almost in all roms.
There is a Data folder in rom zip with some apps that I added to rom but those are not system apps. E.g. USB switcher app, Quickbooot etc. That data folder is pushed to phone separately.
23rd April 2012, 07:22 PM   |  #66  
Senior Member
Flag San Diego, CA
Thanks Meter: 24
 
257 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by Villain123

My bluetooth headset will connect to my phone, but when I make a call it will not connect. Any one else have this issue or know of a fix?

I had the same issue with the last leak and this one... Ive had to go back three versions to get it to work again.

---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

Quote:
Originally Posted by JohnCorleone

There is an extra setting to toggle now once you pair and connect the Bluetooth. You now have the option it have calls only, media only, or both come through Bluetooth. I don't know why phone was off by default but it was

Sent from either ET4G or NS4G using Xparent Tapatalk 2

That doesn't fix the problem. I am able to connect (shows connected on the phone and my truck) but when a call comes in, or I try to make a call it reverts to the phone speaker and mic.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes