Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,448 Members 40,734 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

ICS Passion v12 to ICS Euphoria RC2.1

Tip us?
 
devils6889
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 51
Join Date: Jan 2012
Default ICS Passion v12 to ICS Euphoria RC2.1

Hi there. I want to switch from ICS Passion v12 with kernel 3.1.10 ICS Passion Kissed by ICS to ICS Euphoria RC2.1.

What steps are involved in doing this? Can I just flash one on top of the other? What kernels/roms would i need to flash first? Thanks
 
tinyaznboi
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 440
Join Date: Sep 2008
Location: Clackamas

 
DONATE TO ME
Reboot in Recovery
Goto MOUNTS & STORAGE >> FORMAT SYSTEM
Wipe Data / Factory Reset
Wipe Cache + Dalvik Cache
Flash the file. You may need to flash file twice if there is bootloop due to CWM version mismatch.
Reboot.
Reboot once again after you see everything settled and you are on your homescreen.
T-Mobile 1+ One: Sandstone Black 64GB

T-Mobile Samsung Galaxy S III
ROM: **C-RoM** -v7.1
Kernel: Stock
Recovery: ClockworkMod Recovery v6.0.4.5
Baseband: UVUENC2

T-Mobile Samsung Vibrant
ROM: Paranoid Android 2.0 Vibrant Jelly Bean
Recovery: CWM v6.0.1.2
Modem: KB5

T-Mobile G1: Black
ROM: KiNgxKxROM Sense Hybrid Version 2.2
Apps2SD: 4GB Class 6 - 512mb EXT3
Radio: 2.22.19.261
Overclock: 245MHz Min - 528MHx Max
SPL: New "1.33.2005"
Recovery: Cyanogen's 1.4
Linux-Swap: 64mb
 
devils6889
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 51
Join Date: Jan 2012
thanks!
 
rodlopez619
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Apr 2012
Default Little Problem

Hello i installed rom ICS_Euphoria_RC2.1 with the kernel ICS_Kiss_v5.1_CWM
i wipe data/ factory reset
i wipe cache & Delvik
then installed kernel ICS_Kiss_v5.1_CWM got in to a little boot loop
but was able to get to Recovery.
Then installed Rom: ICS_Euphoria_RC2.1

Everything is working fine, except every time i call someone and use speaker phone i hear everyone fine, but apparently all the hear is really loud static. They say that it sound like i am in the free-way and wind is blowing straight in to the microphone.
If i make a call normal with no speaker it works fine. Any ideas on what to do or how to fix this? Thanks
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes