Post Reply

[Q] Geolocation problem in Virtuos G-Lite rom

OP Artsie

22nd April 2012, 10:17 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Hi! I flashed Virtuos G-Lite rom to my phone, and it works perfeclty exept Beautiful widgets keeps telling me that problem in geolocation, locatino does not exist. in other programs gps and other network-based location works and BW geolocatino works in every other rom that I have tried. Any ideas why it doesn't work?
22nd April 2012, 10:34 PM   |  #2  
arsonist63086's Avatar
Senior Member
Flag los angeles
Thanks Meter: 31
 
229 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by Artsie

Hi! I flashed Virtuos G-Lite rom to my phone, and it works perfeclty exept Beautiful widgets keeps telling me that problem in geolocation, locatino does not exist. in other programs gps and other network-based location works and BW geolocatino works in every other rom that I have tried. Any ideas why it doesn't work?

You might have a bad flash .. rewipe and reflash the rom on to the phone

Sent from my T-Mobile G2 using XDA
The Following User Says Thank You to arsonist63086 For This Useful Post: [ View ]
24th April 2012, 08:08 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by arsonist63086

You might have a bad flash .. rewipe and reflash the rom on to the phone

Sent from my T-Mobile G2 using XDA

Thanks, that helped.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes