FORUMS

Rtsp/http settings

200 posts
Thanks Meter: 55
 
By strive53, Senior Member on 22nd April 2012, 10:01 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi I edited these settings in advanced epst settings. I think I slowed my 3g down. Can anyone on a sense Rom post what the original rtsp/http setting r? Dial ##3282#...hit view...hit advanced...should b at the bottom. Thanks in advance!

Sent from my PG86100 using XDA
 
 
23rd April 2012, 04:00 PM |#2  
strive53's Avatar
OP Senior Member
s. jersey
Thanks Meter: 55
 
More
Please!?....screenshot?

Sent from my PG86100 using XDA
24th April 2012, 02:05 AM |#3  
cmlusco's Avatar
Senior Member
Flag Michigan City, IN
Thanks Meter: 936
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by strive53

Hi I edited these settings in advanced epst settings. I think I slowed my 3g down. Can anyone on a sense Rom post what the original rtsp/http setting r? Dial ##3282#...hit view...hit advanced...should b at the bottom. Thanks in advance!

Sent from my PG86100 using XDA

Here ya go http://dinc.does-it.net/Mods/Incredi...T_Settings.zip, or you could just dial *228 and select option 1 and have it reprogramed ota.
The Following User Says Thank You to cmlusco For This Useful Post: [ View ]
24th April 2012, 03:22 AM |#4  
strive53's Avatar
OP Senior Member
s. jersey
Thanks Meter: 55
 
More
Thank u kind sir!

Sent from my PG86100 using XDA
24th April 2012, 05:11 PM |#5  
strive53's Avatar
OP Senior Member
s. jersey
Thanks Meter: 55
 
More
Quote:
Originally Posted by cmlusco

Here ya go http://dinc.does-it.net/Mods/Incredi...T_Settings.zip, or you could just dial *228 and select option 1 and have it reprogramed ota.

Ok calling *228 didn't fix it. I didn't realize that there where different epst. I flashed ur Rom TOB n the epst was different than the one I used to change the setting initially. On ur Rom I don't c rtsp/http setting at all. I used buisness gingersense 3.0 n dialed ##3282# which brings up a different epst. Never used it on a stock rom, never dialed ##778# call to get into either. I guess getting the settings I need wasn't as easy as I first thought. One would have to flash buisness gingersense or a Rom with the updated or ported epst....

Sent from my PG86100 using XDA
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes