FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

[Q] CM9(ICS) Email Sync Problems

346 posts
Thanks Meter: 30
 
By samsungepicgeek, Senior Member on 24th April 2012, 01:06 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I guess the picture explains it all. Everytime I go on the email application, It just doesnt work but says its syncing....
Does anyone know how to fix this?
-CM9 Beta 3
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-04-23-19-30-31.jpg
Views:	59
Size:	10.9 KB
ID:	1021480  
 
 
24th April 2012, 04:06 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Beta 3? Or do you mean Beta 2 with one of the test kernels?

There's a lot of different possibilities (including that the server you are trying to log into is temporarily down.) What type of email account are you logging into?

Sent from my SPH-D700 using xda premium
24th April 2012, 05:36 PM |#3  
samsungepicgeek's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Im on beta 3, trying to log on to a gmail account
24th April 2012, 06:09 PM |#4  
‹BERô's Avatar
Recognized Themer
Flag Texas
Thanks Meter: 8,953
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by samsungepicgeek

Im on beta 3, trying to log on to a gmail account

Beta3 doesn't exist...

Sent from my SPH-D700 using xda premium
24th April 2012, 06:23 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by samsungepicgeek

Im on beta 3, trying to log on to a gmail account

Ok. Well, bypassing the Beta 3 issue, did you use the automatic setup?

Sent from my SPH-D700 using xda premium
24th April 2012, 09:54 PM |#6  
samsungepicgeek's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Quote:
Originally Posted by ‹BERô

Beta3 doesn't exist...

Sent from my SPH-D700 using xda premium

Sorry I fully wasn't thinking, Im on beta 2
24th April 2012, 09:56 PM |#7  
samsungepicgeek's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Quote:
Originally Posted by amateurhack

Ok. Well, bypassing the Beta 3 issue, did you use the automatic setup?

Sent from my SPH-D700 using xda premium

Yes
24th April 2012, 10:49 PM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by samsungepicgeek

Yes

That would mean all the settings should be correct. I would suggest trying to set it up manually just to double check. If that still doesn't work, wipe data for the email program and try again both with the auto setup and manually if necessary.

Beyond that, check factors outside the email program. It could be a theme problem. It could be a connectivity problem. It could be a server problem.

Good luck.

Sent from my SPH-D700 using xda premium
The Following User Says Thank You to amateurhack For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes