Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more

Do You Use Recents as a Task Switcher?

Google introduced a revamped Recents interface with Lollipop in the hopes of making it easier for … more

YU Yureka All-in-One ToolBox (CM12S Only)

This packed toolbox by XDA Senior Member gohel.vishal makes many useful tweaks … more

Sony Xperia Z4 Forum Now Available

Sony’s Xperia line has seen plenty of development on XDA, and now that the Xperia Z4 has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Stuck on NT Set Up Screen

24th April 2012, 06:25 PM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
145 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
I did a factory reset on a rooted stock tablet and I am Stuck in NT Setup screen. ADB is not working and it will not boot into CWM!? What should I do to fix this? Thanks.
 
 
24th April 2012, 07:14 PM |#2  
Cubanluke88's Avatar
Senior Member
Flag Connecticut
Thanks Meter: 317
 
1,049 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
What were the conditions of the device when you did a "factory reset?"

Rom? Stock or custom?

What recovery did you have on the internal? Stock or CWM?

How did you initiate the "factory reset?"
24th April 2012, 08:21 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
145 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by Cubanluke88

What were the conditions of the device when you did a "factory reset?"

Rom? Stock or custom?

What recovery did you have on the internal? Stock or CWM?

How did you initiate the "factory reset?"

I was on stock with cwm. Then I did the factory reset and it goes to the NT setup at the registering page it says it can't register and I either have to power off or reboot. I can't reboot into cwm anymore and adb is not working.
24th April 2012, 08:33 PM |#4  
Cubanluke88's Avatar
Senior Member
Flag Connecticut
Thanks Meter: 317
 
1,049 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Check this video out.
24th April 2012, 09:56 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
145 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by Cubanluke88

Check this video out.

I got into it, but it had a black screen. All I can do is hit the N botton and the menu thing pops up. The only thing that works is when I click on "web" then I can access regular NT setting and that is it. HomeCatcher keeps force closing while I'm pretting it btw. Either way the home is a black screen.
24th April 2012, 09:58 PM |#6  
Cubanluke88's Avatar
Senior Member
Flag Connecticut
Thanks Meter: 317
 
1,049 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Can you mount the device to your computer?
24th April 2012, 10:05 PM |#7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
145 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by Cubanluke88

Can you mount the device to your computer?

Well what I end up doing, I downloaded go launcher ex from the web and then was able to download superusers and then enable usb debugging and now I fianally got back to cwm and flashing stock rooted. Thanks for that video.
24th April 2012, 10:17 PM |#8  
Cubanluke88's Avatar
Senior Member
Flag Connecticut
Thanks Meter: 317
 
1,049 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Nice. My suggestion for "fail safe:"

Throw a stock rom backup (or any backup that is stable I guess) on the internal memory at /clockworkmod/backup. If anything ever happens, you could make a bootable cwm card, boot into recovery via said card and use that backup to restore things.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes