Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,554 Members 36,257 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][05.9.12] CleanROM Developer Edition 1.4 -★| ICS 4.0.3 | Tweaks | New Kernel |★-

Tip us?
 
Damasterjj
Old
(Last edited by Damasterjj; 24th April 2012 at 06:48 AM.)
#1011  
Damasterjj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 54
Posts: 571
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by prdog1 View Post
Are you s-off. What hboot are you running. Are you running leaked firmware. Answer and you shall receive.
sorry man I'm still a noob no s-off, but yes im running the leak firmware. how do I know which hboot I have?

EDIT

found it

radio 1.22.10.0310.r/1.22.10.0308r
Hboot 2.21.0000
openDSP-v13.6.0.7611.00.0104
emc boot
Mar 11 2012,22:16:16
 
prdog1
Old
(Last edited by prdog1; 24th April 2012 at 07:48 AM.)
#1012  
prdog1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4,507
Posts: 7,863
Join Date: Mar 2012
Location: Houston, Texas
Quote:
Originally Posted by Damasterjj View Post
sorry man I'm still a noob no s-off, but yes im running the leak firmware. how do I know which hboot I have?

EDIT

found it

radio 1.22.10.0310.r/1.22.10.0308r
Hboot 2.21.0000
openDSP-v13.6.0.7611.00.0104
emc boot
Mar 11 2012,22:16:16
Make Nandroid. If you are on DE 1.2 now and ran the SD card or firmware fix on DE you may be able to dirty flash (without wipe) and get it back. If it doesn't work flash DE fresh and restore only nandroid data to get most of your setup back.
 
RolloWolf
Old
#1013  
RolloWolf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,129
Posts: 4,970
Join Date: Mar 2012
Location: Raleigh, NC

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by prdog1 View Post
I'm gonna have to go to straight 3G so I can see what yall are talkin about. I have full time Wifi or 4G. Gotta go out of town to get handed off to 3G. Never seen a data drop. Never missed or dropped a call.
I agree. I just don't have all the junk everyone is complaining about.
S-Off thanks to Beaups and Sonic2756!


If I helped in any way, please hit the "Thanks" button!

Click here to check out my development page.
 
magicnanners
Old
#1014  
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 120
Join Date: Oct 2011
Location: Milford
Quote:
Originally Posted by prdog1 View Post
I'm gonna have to go to straight 3G so I can see what yall are talkin about. I have full time Wifi or 4G. Gotta go out of town to get handed off to 3G. Never seen a data drop. Never missed or dropped a call.
I've only had the issue once so far *fingers crossed*

Sent from my ADR6425LVW using XDA
Devices:
Nexus 5 16GB Black Running AOKP
Nexus 7 (2013 Edition) 32GB Wi-Fi Running CM 11
 
Damasterjj
Old
#1015  
Damasterjj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 54
Posts: 571
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by prdog1 View Post
Make Nandroid. If you are on DE 1.2 now and ran the SD card or firmware fix on DE you may be able to dirty flash (without wipe) and get it back. If it doesn't work flash DE fresh and restore only nandroid data to get most of your setup back.
I flash old firmware patch(from cleanrom folder) but I think it got worse now es explorer and my computer can't see my sd card. the good news is Amon ra recovery can still see my SD card. so I can still flash stuff.
 
prdog1
Old
(Last edited by prdog1; 24th April 2012 at 06:27 PM.)
#1016  
prdog1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4,507
Posts: 7,863
Join Date: Mar 2012
Location: Houston, Texas
Quote:
Originally Posted by Damasterjj View Post
I flash old firmware patch(from cleanrom folder) but I think it got worse now es explorer and my computer can't see my sd card. the good news is Amon ra recovery can still see my SD card. so I can still flash stuff.
Just need to wipe and reflash rom. With patch phone thinks it's a GB rom.
 
Damasterjj
Old
(Last edited by Damasterjj; 24th April 2012 at 07:08 PM.)
#1017  
Damasterjj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 54
Posts: 571
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by prdog1 View Post
Just need to reflash rom. With patch phone thinks it's a GB rom.
I will try now

---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

Quote:
Originally Posted by prdog1 View Post
Just need to wipe and reflash rom. With patch phone thinks it's a GB rom.
it didn't work, i will try to flash my old nandroid backup before I went back to cleanrom 3.7 and gb sd card fix

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Damasterjj View Post
I will try now

---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------



it didn't work, i will try to flash my old nandroid backup before I went back to cleanrom 3.7 and gb sd card fix
restoring my old nandroid backup work, but the rom on my nandroid back is nils business ICS 3.4... I wonder if I can do a wipe and flash new rom?
 
prdog1
Old
#1018  
prdog1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4,507
Posts: 7,863
Join Date: Mar 2012
Location: Houston, Texas
I would wipe and flash new rom.
 
andrewp3481
Old
(Last edited by andrewp3481; 25th April 2012 at 06:04 AM.)
#1019  
andrewp3481's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 69
Posts: 377
Join Date: Jun 2011
Can someone link me to the GB RUu? I'm going back and using clean rom gb 1.7


Edit** I found it.


Sent from my ADR6425LVW using xda premium
Sent from my HTC One M8
If you are looking for phone cases or accessories please visit my web site:
http://www.norcalphonecase.com
 
prdog1
Old
#1020  
prdog1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4,507
Posts: 7,863
Join Date: Mar 2012
Location: Houston, Texas
Quote:
Originally Posted by andrewp3481 View Post
Can someone link me to the GB RUu? I'm going back and using clean rom gb 1.7


Edit** I found it.


Sent from my ADR6425LVW using xda premium
Don't need it. Can still use sd card fix. S-off don't mean you have to do extra ****. lol

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes