Post Reply

Official ICS update Arc&Arc-S 4.1.B.0.431 available for download(updated on 30th May)

OP arpith.fbi

24th April 2012, 04:52 PM   |  #431  
Senior Member
Thanks Meter: 765
 
1,603 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by Auxilium

Powersaver is on there, I haven't been able to look at it much yet unfortunately. I didn't notice a favorites or history widget.

ICS does add a whole new sexy level to the layout, which I'm happy about and I don't notice much lag at all except when I go back to the homescreen, it's blank for maybe half a second.

Please, post powersaver apk here?
Many thanks in advance!

Sent from my LT18i
24th April 2012, 06:23 PM   |  #432  
Junior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Auxilium

I have the LT18a and ICS is available via PC Companion.

Updating now.
Done!

Hi,

Can you please tell me how did you took screen shoot? I've tried with volume down and power button bit simply is not working.. This is really annoying to me, since on GB screenshot was on power button..

thnx in advance.
24th April 2012, 06:33 PM   |  #433  
Member
Thanks Meter: 45
 
60 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by petardinjo

Hi,

Can you please tell me how did you took screen shoot? I've tried with volume down and power button bit simply is not working.. This is really annoying to me, since on GB screenshot was on power button..

thnx in advance.

u have long pressed ?
24th April 2012, 06:48 PM   |  #434  
Junior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
I've managed to press like 15 seconds in the same time - nothing happens.
All that i hear is that "click" for volume down, and when I press power button that slider stop. I mean for volume down.. really strange..
24th April 2012, 06:55 PM   |  #435  
Member
Thanks Meter: 45
 
60 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by petardinjo

I've managed to press like 15 seconds in the same time - nothing happens.
All that i hear is that "click" for volume down, and when I press power button that slider stop. I mean for volume down.. really strange..

u have volume down and power button press together
24th April 2012, 07:16 PM   |  #436  
Junior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by ideeseng

u have volume down and power button press together

Of course I did. As i've said in the first place. In the same time i press volume down and power button for at least 10-15 seconds - nothing happens. I also did a settings reset- nothing happened after that action. Taking a screen shoot is simply doesn't work on my Arc S .. I do not have any custom rom, every thing is stock.
Yesterday I did upgrade from Gingerbread to ICS..

I am really pissed off because "take screen shoot" function is not placed in menu when you press only power button..

Still cannot believe that was kicked out in ICS.. Why ?!?!
24th April 2012, 07:39 PM   |  #437  
Member
Thanks Meter: 45
 
60 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by petardinjo

Of course I did. As i've said in the first place. In the same time i press volume down and power button for at least 10-15 seconds - nothing happens. I also did a settings reset- nothing happened after that action. Taking a screen shoot is simply doesn't work on my Arc S .. I do not have any custom rom, every thing is stock.
Yesterday I did upgrade from Gingerbread to ICS..

I am really pissed off because "take screen shoot" function is not placed in menu when you press only power button..

Still cannot believe that was kicked out in ICS.. Why ?!?!

i don't know y doesn't work on your Arc S , but work on my Arc no S FTF flashing ..

because, press volume down + power button take screen shoot is ICS ori style.
24th April 2012, 08:20 PM   |  #438  
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
119 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Screenshot works fine on my Arc S pressing power and volume down but it has to be at exactly the same time or; get the volume going down or the lock screen. Can take some practice

Sent from my Xoom using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to sco0ter For This Useful Post: [ View ]
24th April 2012, 09:32 PM   |  #439  
Auxilium's Avatar
Senior Member
Flag Key West, FL
Thanks Meter: 74
 
1,016 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by petardinjo

Hi,

Can you please tell me how did you took screen shoot? I've tried with volume down and power button bit simply is not working.. This is really annoying to me, since on GB screenshot was on power button..

thnx in advance.

Yeah, you have to be pretty precise when it comes to taking a SS now, Power + Volume Down have to pressed pretty much exactly at the same time. It was easier when it was in the Power Menu.

Sounds silly because it's easy but once you do it a few times you get the hang of it.
The Following User Says Thank You to Auxilium For This Useful Post: [ View ]
24th April 2012, 10:10 PM   |  #440  
jayman1986's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 86
 
718 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Auxilium

Yeah, you have to be pretty precise when it comes to taking a SS now, Power + Volume Down have to pressed pretty much exactly at the same time. It was easier when it was in the Power Menu.

Sounds silly because it's easy but once you do it a few times you get the hang of it.

Its easier if you press volume down a spilt second earlier.

Sent from my LT18i using xda premium

The Following User Says Thank You to jayman1986 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
4.0.4, arc s
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes