Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,395 Members 47,143 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Do you want dalvik cache to sd on v1.4??
No! 262 24.44%
Yes! 559 52.15%
Hell I care! 251 23.41%
Voters: 1072. You may not vote on this poll

[ROM] MAY-28-13 | ICySNAP v2.0 GOLDEN EYE | ICS 4.0.4 | LGE 3.1 UI | Extended FINALE!

Tip us?
 
johnhale
Old
#2181  
johnhale's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 109
Posts: 273
Join Date: Sep 2009
Location: Steubenville,Ohio
Quote:
Originally Posted by akonsand View Post
Neko.. im on old bb.. i wiped flashed rom rebooted twice and flashed baseband fix.. bur didnt get network.. whats wrong..?

Sent from my LG-P500 using XDA
I almost always have to flash the baseband fix 2x ...I'm on old bb

Great ROM stable,Fast lovin it :)
LG G2_VS980. AIceColdP

___________________________
~LG Optimus One P500
~AT&T Tilt2(Rhodium 300)
~AT&T Tilt(kaiser)



"Those who do not wish or have no desire to seek the knowledge, which is there, do not deserve to understand it." Natural selection..
The Following User Says Thank You to johnhale For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
landeiro
Old
(Last edited by landeiro; 24th April 2012 at 03:08 PM.)
#2182  
landeiro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 641
Join Date: Mar 2010
Location: Rio de Janeiro
Neko95. There is a bug with sound. When I decrease(lower) a bar the volume, the sound stay very low(too low). In the next music the sound back very high. Same problem when i configure the equalizer in dsp (the bar of equalizer, i increase and volume stay very high when i listening the music). I think this is a bug with dsp + beats audio and xloud integrated.. I turn off everything and problem continues.
 
hzoner
Old
(Last edited by hzoner; 24th April 2012 at 03:28 PM.)
#2183  
hzoner's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 156
Join Date: Nov 2011
@neko I accidentally opened theme chooser now i don't have Status Bar, i tried changing theme nothing happens... what should i do?

Phone: Galaxy i8552 * Optimus One ROM: JASP Next Level * AOKP Milestone #1
 
Jaani
Old
#2184  
Jaani's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 347
Posts: 979
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by hzoner View Post
@neko i accidentally opened theme chooser now i don't have status bar, i tried changing theme nothing happens... What should i do?
open terminal emulator
Model: Google Nexus 5
ROM: Mahdi | 4.4.2
Kernel: Stock Kernel
Recovery : TWRP

Model: LG Optimus One P500
ROM: ICySnap | LGUI 3.1 | ICS 4.0.4
Kernel: Stock | 2.6.35.14
Recovery : TeamWin Touch
APP2SD : S2E
 
neko95
Old
#2185  
neko95's Avatar
Recognized Themer - OP
Thanks Meter 4786
Posts: 2,502
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Jaani View Post
open terminal emulator
> exactly

FASTEST and BEST ever ROM for Optimus One HERE!



Official CM for p500 | My Custom ROM | Noob Guide Repositories | My CM9 t-mobile theme | Questions? Post here not anywhere
| XDA Forum Rules |

~Anything made by man is liable to fail (absolutely)~

The Following User Says Thank You to neko95 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
TheRedHunter
Old
(Last edited by TheRedHunter; 24th April 2012 at 06:21 PM.)
#2186  
TheRedHunter's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 194
Posts: 320
Join Date: Apr 2012
Location: Middle Earth
Neko i have a question ....i know nothing about modding and other stuff but in the ROM folder at gps i've found this

NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276

The ntp server north-america.pool.ntp.org will redirect you to http://thepoptartcatgame.com/ and this doesn't belong there. ..i believe .
Could you tell me what is with that lines ? http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
btw does that have something with the gps not working ?

I'm just trying to found new stuff about modding,editing , making a rom ...
 
IKnowIRock!
Old
#2187  
IKnowIRock!'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 93
Posts: 443
Join Date: Feb 2012
Location: Colombo
Default no GPS

GPS doesnt work when i use Foursquare app, it cant locate my location at all..the bug was there since 4.5 version i guess...
It worked all well in early versions I installed the AGPS patch aswell but still no location is being tracked.
Please neko do something
IKnowIRock!
The Following User Says Thank You to IKnowIRock! For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
TheRedHunter
Old
(Last edited by TheRedHunter; 24th April 2012 at 06:49 PM.)
#2188  
TheRedHunter's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 194
Posts: 320
Join Date: Apr 2012
Location: Middle Earth
Quote:
Originally Posted by TheRedHunter View Post
Neko i have a question ....i know nothing about modding and other stuff but in the ROM folder at gps i've found this

NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276

The ntp server north-america.pool.ntp.org will redirect you to http://thepoptartcatgame.com/ and this doesn't belong there. ..i believe .
Could you tell me what is with that lines ? http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
btw does that have something with the gps not working ?
Have you tweaked the gps ? cuz that is a tweak for a faster load

I'm just trying to found new stuff about modding,editing , making a rom ...
PS: Found Something http://thenokiablog.com/2009/12/16/g...n-server-supl/ supl.google.com no longer exist and it was a gps lock service...neko i think i found something that could resolve the gps problem
 
neko95
Old
#2189  
neko95's Avatar
Recognized Themer - OP
Thanks Meter 4786
Posts: 2,502
Join Date: Jan 2012
> I didnt touch the gps.conf file.. that came up with the latest nightly

FASTEST and BEST ever ROM for Optimus One HERE!



Official CM for p500 | My Custom ROM | Noob Guide Repositories | My CM9 t-mobile theme | Questions? Post here not anywhere
| XDA Forum Rules |

~Anything made by man is liable to fail (absolutely)~

The Following User Says Thank You to neko95 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
landeiro
Old
#2190  
landeiro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 641
Join Date: Mar 2010
Location: Rio de Janeiro
Quote:
Originally Posted by landeiro View Post
Neko95. There is a bug with sound. When I decrease(lower) a bar the volume, the sound stay very low(too low). In the next music the sound back very high. Same problem when i configure the equalizer in dsp (the bar of equalizer, i increase and volume stay very high when i listening the music). I think this is a bug with dsp + beats audio and xloud integrated.. I turn off everything and problem continues.
How i can resolve this problem? Remove DSP and Install Beats audio driver again?

Tags
lgp500, p500
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes