5,594,221 Members 45,775 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[NAND][CM9][ICS]testbuild for X1

Tip us?
 
Brickpsp
Old
(Last edited by Brickpsp; 3rd May 2012 at 04:19 PM.)
#1  
Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 76
Join Date: Aug 2010
Default [NAND][CM9][ICS]testbuild for X1

I bored GB with theme ICS , i want TRUE ICS

Anddddd here testbuild for our X1

Testbuild 0 (ICS 4.0.1) : http://www.mediafire.com/?5l6ksjtlo2sq581
Testbuild 1 (ICS 4.0.4) : http://www.mediafire.com/?1g5ortcnorddfmm
Quote:
Minor update: Testbuild 1.1 (back to ICS 4.0.3) : http://www.mediafire.com/?1e5ll41idxuda0y
+ remove apps not need
+ little speed up system
+ camera work but preview windows is not (you will see black screen but capture image is normal)
(or Mirror any host you like)


This is not my work, Our testbuild from HTC rhodium and Htc hero

Testbuild 0 (HTC rhodium ) : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1466357
Testbuild 1 (Glassmacka 1.4 ) : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1352149
Testbuild 1.1 (Evervolv_CM9_Heroc-port ) : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1620617

I'm is only a NOOB not a DEVELOPER

All credit to :Alex (kernel,lk), zargloub (kernel) , randomblame (rom ICS for rhodium) , TeamHeroICS , stritfajt (Glassmacka rom) , jordfaz (Evervolv_CM9_Heroc-port)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Install :

Testbuild0 :
1 - full wipe: data + cache + dalvik cache
*optional : flash Recovery 5.5.0.4
2 - flash the ROM zip
3 - the first boot will take awhile

Testbuild1 (Testbuild 1.1) :
lk bootloader of Alex is partition: System 114mb , Data 320mb ,it not enough for ics full install so i asked my friend (knowledge linux) to compile lk with change partition : System 200mb , Data 234mb
So if you want flash this rom ,first you must reflash lk (200mb System) :
http://www.mediafire.com/download.php?mim6vqlthxaz9vi
After flash lk, flash recovery again

1 - full wipe: data + cache + dalvik cache
2 - flash the ROM zip
3 - the first boot will take awhile
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Bug (Testbuild 1.1) :
1) touchscreen need patch (fixed)
2) GSM (fixed)
3) screen rotate 180 (i mistake,not ro.sf.rotation that is ro.sf.hwrotation)
4) camera work (but preview windows is not )
5) Not Wifi
6) Not sound
7) Keypad need map
Attached Files
File Type: img recovery.img - [Click for QR Code] (4.06 MB, 374 views)
The Following 8 Users Say Thank You to Brickpsp For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Elibl
Old
(Last edited by Elibl; 23rd April 2012 at 11:55 PM.)
#2  
Senior Member
Thanks Meter 187
Posts: 402
Join Date: Dec 2011

 
DONATE TO ME
first thanks for your effort!

is recovery only for ics? cause with cm7 it's not working...
 
Brickpsp
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 76
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Elibl View Post
first thanks for your effort!

is recovery only for ics? cause with cm7 it's not working...
no, recovery for all ,i tested (backup,restore) with cm7
 
Elibl
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 187
Posts: 402
Join Date: Dec 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Brickpsp View Post
no, recovery for all ,i tested (backup,restore) with cm7
maybe upload is corrupted tried it several times via fastboot also with redownloading...
 
Brickpsp
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 76
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Elibl View Post
maybe upload is corrupted tried it several times via fastboot also with redownloading...
i uploaded to mediafire

http://www.mediafire.com/?44yzf0027lmyfel
The Following User Says Thank You to Brickpsp For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Elibl
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 187
Posts: 402
Join Date: Dec 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Brickpsp View Post
strange it just really doesn't work for me after flashing it via fastboot...
rom also doesn't boot...
 
Brickpsp
Old
#7  
Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 76
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Elibl View Post
strange it just really doesn't work for me after flashing it via fastboot...
rom also doesn't boot...
you flash correct partiton 'recovery' ?

"fastboot flash recovery PATH/TO/RECOVERY"
 
Elibl
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 187
Posts: 402
Join Date: Dec 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Brickpsp View Post
you flash correct partiton 'recovery' ?

"fastboot flash recovery PATH/TO/RECOVERY"
sure: fastboot flash recovery recovery.img
 
Brickpsp
Old
#9  
Member - OP
Thanks Meter 21
Posts: 76
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Elibl View Post
sure: fastboot flash recovery recovery.img
Weird , i flashed recovery again and it work ok

But recovery not important, you can use old recovery to flash ICS_test rom
 
Elibl
Old
(Last edited by Elibl; 25th April 2012 at 11:19 PM.)
#10  
Senior Member
Thanks Meter 187
Posts: 402
Join Date: Dec 2011

 
DONATE TO ME
just for informing i can boot now into ics but flashing and corrupted screen... but i saw it ;)

for recovery it's really weird cause your last version you posted in zargloub's thread was working flawless for me don't know what could be the problem...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes