FORUMS

XDA Picks: Best Apps of the Week (June 27 – July 4)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

[Q] CM9(ICS) Email Sync Problems

346 posts
Thanks Meter: 30
 
By samsungepicgeek, Senior Member on 24th April 2012, 01:06 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I guess the picture explains it all. Everytime I go on the email application, It just doesnt work but says its syncing....
Does anyone know how to fix this?
-CM9 Beta 3
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-04-23-19-30-31.jpg
Views:	59
Size:	10.9 KB
ID:	1021480  
 
 
24th April 2012, 04:06 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Beta 3? Or do you mean Beta 2 with one of the test kernels?

There's a lot of different possibilities (including that the server you are trying to log into is temporarily down.) What type of email account are you logging into?

Sent from my SPH-D700 using xda premium
24th April 2012, 05:36 PM |#3  
samsungepicgeek's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Im on beta 3, trying to log on to a gmail account
24th April 2012, 06:09 PM |#4  
‹BERô's Avatar
Recognized Themer
Flag Texas
Thanks Meter: 8,953
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by samsungepicgeek

Im on beta 3, trying to log on to a gmail account

Beta3 doesn't exist...

Sent from my SPH-D700 using xda premium
24th April 2012, 06:23 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by samsungepicgeek

Im on beta 3, trying to log on to a gmail account

Ok. Well, bypassing the Beta 3 issue, did you use the automatic setup?

Sent from my SPH-D700 using xda premium
24th April 2012, 09:54 PM |#6  
samsungepicgeek's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Quote:
Originally Posted by ‹BERô

Beta3 doesn't exist...

Sent from my SPH-D700 using xda premium

Sorry I fully wasn't thinking, Im on beta 2
24th April 2012, 09:56 PM |#7  
samsungepicgeek's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Quote:
Originally Posted by amateurhack

Ok. Well, bypassing the Beta 3 issue, did you use the automatic setup?

Sent from my SPH-D700 using xda premium

Yes
24th April 2012, 10:49 PM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by samsungepicgeek

Yes

That would mean all the settings should be correct. I would suggest trying to set it up manually just to double check. If that still doesn't work, wipe data for the email program and try again both with the auto setup and manually if necessary.

Beyond that, check factors outside the email program. It could be a theme problem. It could be a connectivity problem. It could be a server problem.

Good luck.

Sent from my SPH-D700 using xda premium
The Following User Says Thank You to amateurhack For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes