FORUMS

Mysterious GG1 Google Device Stops by FCC. Glass v2?

As the year progresses, we draw further away from Google’s annual I/O … more

Material and Material Dark Hit Samsung’s Theme Store

The latest version of Touchwiz, launched alongside the Galaxy S6 and S6 Edge, … more

Swappa’s New App Helps You Value Your Device

There comes a sad time in everyone’s life where you must part ways with your … more

Xiaomi Sold 34.7 Million Phones In 6 Months

2015 has been a phenomenal year for Xiaomi so far. With a stellar rise in 2014, 2015 saw … more

Titan LCD lights up but no Windows/text/pictures/

7 posts
Thanks Meter: 3
 
By experx, Junior Member on 21st April 2012, 05:22 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
My Titan slipped, the screen broke. The screen broke but the phone was functioning.

I tried and replaced the digitizer.

Now, when I power up, nothing comes on the screen (no windows etc).

The phone boots fine, LCD is lit, I can hear the sounds during boot, phone is charging etc etc.

Anyone know what might be the issue ? Only thing that went wrong during repair was the volume control cable broke. I thought I cannot use the volume control but can that me the cause ?

Any help is appreciated.

Thanks
 
 
22nd April 2012, 01:34 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Not sure what is wrong with your phone, but wondering where you got a new digitizer?
22nd April 2012, 04:21 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Woodway

Not sure what is wrong with your phone, but wondering where you got a new digitizer?

From eBay (China Shipped) for $35. Can get from US sellers for about $48.
Search "320885889472" on ebay
22nd April 2012, 05:10 AM |#4  
IronMan1289's Avatar
Member
Flag Bakersfield
Thanks Meter: 9
 
More
If the screen doesn't turn on at all check to see the bottom ribbon cable is not damaged and inserted correctly.
If it turns on but the touch doesn't register correctly check that the top ribbon cable is inserted right, and also that "ALL" of the pins in the connector are in place!!

Sent from my PI39100 using XDA Windows Phone 7 App
22nd April 2012, 04:28 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Thanks for the reply.

The screen turns on a but its all white light.
I don't see anything else like windows loading, logos etc. I checked both ribbons, it can hears the sounds while booting, basically cannot see anything related to software.

Quote:
Originally Posted by IronMan1289

If the screen doesn't turn on at all check to see the bottom ribbon cable is not damaged and inserted correctly.
If it turns on but the touch doesn't register correctly check that the top ribbon cable is inserted right, and also that "ALL" of the pins in the connector are in place!!

Sent from my PI39100 using XDA Windows Phone 7 App

23rd April 2012, 03:10 AM |#6  
IronMan1289's Avatar
Member
Flag Bakersfield
Thanks Meter: 9
 
More
Did you also replace the LCD?
Have you tried a hard reset if it's a software issue?
Also with the original digitizer on did it boot up?

Sent from my PI39100 using XDA Windows Phone 7 App
25th April 2012, 05:08 AM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by IronMan1289

Did you also replace the LCD?
Have you tried a hard reset if it's a software issue?
Also with the original digitizer on did it boot up?

Sent from my PI39100 using XDA Windows Phone 7 App


As I wrote the volume ribbon is broken and therefore, I can't hard reset it. I think that is the issue.
25th April 2012, 05:58 AM |#8  
IronMan1289's Avatar
Member
Flag Bakersfield
Thanks Meter: 9
 
More
So if you are assuming it is in fact a software issue try connecting to Zune and restoring!

Sent from my PI39100 using XDA Windows Phone 7 App
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes