FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[Q] cant add google add-on after installing cm7.HELP!

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By wade_suen, Junior Member on 8th September 2011, 10:48 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Im a noob.
I have just upgraded my orange san francisco to gen2 and installed cm7 2.3.5 (cm_blade_full-179.zip ) to it.
But no matter i add
gapps-gb-20110815-signed.zip
or
gapps-gb-20110613-signed.zip
or
gapp-market-3-0-27-signed.zip
still nothing comes out in the menu..why??

Pls help me

Thanks=]
 
 
8th September 2011, 11:26 PM |#2  
Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 6
 
More
How did you install the google add-on? What menu are you referring to?
9th September 2011, 03:02 PM |#3  
Junior Member
Flag Košice
Thanks Meter: 0
 
More
I am using the same rom with gapps-gb-20110613-signed.zip, installed through recovery, and it's working fine. try to install it from root of SD card
bx19
9th September 2011, 06:17 PM |#4  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Add google account through Settings/Accounts & Sync/

And then u can access those.
25th April 2012, 07:10 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I'm having the issue that when i try to add an account, it says unable to open connection to server. So i can't access Google Play at all
25th April 2012, 02:55 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
This will help"""""
If ur using Rom manager, then go to cwm(clockworkmod), and wipe all data and cache and also dalvik cache..... then restart and then install the gapps , you mentioned through clockworkmod...

still have problem,,,

try this,,,,,gapps......

blade.az.pl/index.php/tools/7-tools-zte-blade

let me know if u face anything....
25th April 2012, 04:15 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Ok I got it now. I hadn't downloaded the gapp zip, stupid on my part. Phone is running greatttt now though! So glad I rooted
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes