FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more

Purple Moon Theme for FP1 Deodexed/Debloated with Eclipse AOSP apps

203 posts
Thanks Meter: 96
 
By ztkryan, Senior Member on 3rd April 2012, 06:26 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
First of all major credit goes to:
Ronnie8890
nitroglycerine33
dwitherell
PaulN64007
Thanks for all your help

This is the Purple Moon Theme for FP1 Deodexed/Debloated with Eclipse AOSP apps

The ROM can be found here: http://eclipserom.com/vforum/showthr...ipse-AOSP-apps

Currently Themed:
Framework
Twframework
System-UI
EclipseLauncher
Browser
Contacts
Dialer
Gmail
Mms
Settings
Eclipse Wallpapers
SuperUser
LatinIME(keyboard)
More to come in future releases

The usual disclaimer first I am not responsible for anything that happens to your phone as a result of flashing any files. All files have been tested and are working on my phone.
Now that we have that out of the way instructions to install the Purple Moon theme are as follows:
Save to SD Card
Mount System, wipe cache and dalvik cache
Flash Purple Moon theme
Reboot phone

Download Link: http://www.mediafire.com/download.php?afbf2lld25hp1m0

If you lose root after installing the theme mount system and flash this: http://downloads.androidsu.com/super...ghi-signed.zip

Screenshots:













If you like my work hit the thanks button or buy me a 5 dollar footlong
The Following 2 Users Say Thank You to ztkryan For This Useful Post: [ View ]
 
 
6th April 2012, 12:35 PM |#2  
BlackHoleSlam's Avatar
Senior Member
Flag Central NJ
Thanks Meter: 181
 
Donate to Me
More
Will there be an updated version of this theme for eclipse 2.0

for me,by me and I love you
7th April 2012, 06:48 AM |#3  
chargerchick's Avatar
Junior Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 0
 
More
I love this! It's beautiful! Thank you!
25th April 2012, 09:59 AM |#4  
Member
Flag California
Thanks Meter: 9
 
More
I installed this theme, but now when I hold down the power button EclipseLauncher2 crashes and reboots my phone; it didn't before I flashed.
25th April 2012, 11:54 AM |#5  
shrike1978's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta, GA
Thanks Meter: 3,095
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SirOcelot

I installed this theme, but now when I hold down the power button EclipseLauncher2 crashes and reboots my phone; it didn't before I flashed.

This is only for the debloated FP1 that nitro posted before Eclipse 2.0 came out. If you flash it on anything else, expect problems.

Sent from my SCH-I510 using Tapatalk 2
25th April 2012, 04:29 PM |#6  
ztkryan's Avatar
OP Senior Member
Flag Omaha
Thanks Meter: 96
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shrike1978

This is only for the debloated FP1 that nitro posted before Eclipse 2.0 came out. If you flash it on anything else, expect problems.

Sent from my SCH-I510 using Tapatalk 2

Very true I should be able to get the other themes ported to 2.0 after finals


Sent from my XT875 using xda premium
26th April 2012, 04:47 AM |#7  
chargerchick's Avatar
Junior Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by SirOcelot

I installed this theme, but now when I hold down the power button EclipseLauncher2 crashes and reboots my phone; it didn't before I flashed.

Same thing happens to me! I'm so frustrated! I ended up reflashing Eclipse and not the purple theme.
5th July 2012, 11:21 AM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy browser crashing
Just recently put this on my phone. Looks great! Everything seems to be working fine except for my browser. I can access the market and email but my browser keeps giving me an error and will not load anything, same issue with my google search widget. How can I fix this?
5th July 2012, 01:00 PM |#9  
dSlice's Avatar
Senior Member
Flag Glassboro
Thanks Meter: 457
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by saniiiibaniiii

Just recently put this on my phone. Looks great! Everything seems to be working fine except for my browser. I can access the market and email but my browser keeps giving me an error and will not load anything, same issue with my google search widget. How can I fix this?

Check under the Advance setting in your Wi-Fi Settings, if anything is in Proxy and DNS delete it.

Sent from my SCH-I510 using xda premium
The Following User Says Thank You to dSlice For This Useful Post: [ View ]
6th July 2012, 08:17 PM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy contacts and phone
Thank you! I also switched to dolphin browser again, that seemed to fix it completely. BUT NOW, my phone and contacts app disappeared out of nowhere? How does this even happen? And how can I get it back. There is no way I can access my contacts list or my dial pad. Sorry for the issues!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes