5,595,918 Members 31,294 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[UPDATED 4/20][ROM]CyanogenMod 7.2.0-RC1 X2 [BETA]

Tip us?
 
thelowend
Old
#1971  
Account currently disabled
Thanks Meter 416
Posts: 2,149
Join Date: Jan 2012
Location: The cold part of Ohio
Quote:
Originally Posted by KennyKusanagi View Post
Anyone thought about asking Geohot to unlock this bootloader for us?
I imagine you didnt ask him...

Sent from my DROID X2 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to thelowend For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jsgraphicart
Old
#1972  
jsgraphicart's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1235
Posts: 4,471
Join Date: Nov 2011
I dont think anyone responded when I asked a while ago. But what is the tethering patch that was available for the first release and is included in this one? Also, what does it do?
 
grnsl2
Old
#1973  
grnsl2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 33
Posts: 258
Join Date: Sep 2010
Location: Small Town USA Suburb of Cleveland
Quote:
Originally Posted by iBolski View Post
Okay, noticed that for some reason, my SD Card was mounted read only. Did a full check disk scan from Windows and it found issues and fixed them. I noticed this when I was trying to push some files via ADB to the sdcard and it was stating the card was mounted read only.

I'm wondering if this was part of the problem? I'm reflashing CM7 RC1 right now. Will let everyone know when I'm done if it fixes my problem with disappearing apps.

UPDATE: Okay, the issue appears to have been that my SD card had errors on it causing it to be mounted read only, or at least it appeared to be mounted read only. Running a full chkdsk on it from windows has cleared up the problem.

Thanks to everyone who made suggestions.
For reference, where was it set to read only?
 
iBolski
Old
#1974  
iBolski's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 287
Posts: 894
Join Date: Nov 2010
Location: Columbus
Quote:
Originally Posted by grnsl2 View Post
For reference, where was it set to read only?
It wasn't set to read only other than probably because it sensed there were errors on the SD card. Once I did the check disk and fixed the errors, it was no longer read only. How and where it was set is beyond me.
Please hit "Thanks" if this post helped you.

RAZR HD (unlocked) running Eclipse
32gb Nexus 7
 
grnsl2
Old
#1975  
grnsl2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 33
Posts: 258
Join Date: Sep 2010
Location: Small Town USA Suburb of Cleveland
Quote:
Originally Posted by iBolski View Post
Mine was a complete SBF to 2.3.4 (coming from Eclipse 2.1), flashed the RC1 and gapps. Wiped data and cache.

It's strange though. Every time I reboot now, it screws things up and I have to reboot about 5 or 6 times before all my apps show up again.

Maybe tonight, I'll SBF back to 2.3.4 again and reflash. Just not sure what the issue is.
I've noticed sluggishness on my phone since getting to the latest. I did a complete wipe 3 but then a nand back up/restore. Still sluggish. My buddy did a complete rebuild from scratch and notices the same. Almost seems like it slightly pauses from time to time.

Have you or anyone noticed anything like that? (or are you just happy to have your SD card apps back)
 
iBolski
Old
#1976  
iBolski's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 287
Posts: 894
Join Date: Nov 2010
Location: Columbus
Quote:
Originally Posted by grnsl2 View Post
I've noticed sluggishness on my phone since getting to the latest. I did a complete wipe 3 but then a nand back up/restore. Still sluggish. My buddy did a complete rebuild from scratch and notices the same. Almost seems like it slightly pauses from time to time.

Have you or anyone noticed anything like that? (or are you just happy to have your SD card apps back)
Nothing more than what I've experienced before. In my case though, I came from Eclipse 2.1, but this version of CM7 seems just as snappy as the previous version.
Please hit "Thanks" if this post helped you.

RAZR HD (unlocked) running Eclipse
32gb Nexus 7
The Following User Says Thank You to iBolski For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ztotherad
Old
#1977  
ztotherad's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 483
Posts: 2,262
Join Date: Aug 2011
Location: Illinois
Quote:
Originally Posted by KennyKusanagi View Post
Anyone thought about asking Geohot to unlock this bootloader for us?
whose Geohot? stupid question i know..
they see me trollin', they waiting...
 
jsgraphicart
Old
#1978  
jsgraphicart's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1235
Posts: 4,471
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by ztotherad View Post
whose Geohot? stupid question i know..
I think he was the first one to jailbreak the iPhone and the PS3.
 
rbellis
Old
#1979  
rbellis's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 455
Join Date: Jan 2011
Location: Chapel Hill
he only issue I am having is with DSP but I think everyone is having issues with it. I thought about formatting my SD card and SBF'ing back to stock and loacding RC1 and seeing if this improves performance at all.
 
ztotherad
Old
#1980  
ztotherad's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 483
Posts: 2,262
Join Date: Aug 2011
Location: Illinois
Quote:
Originally Posted by jsgraphicart View Post
I think he was the first one to jailbreak the iPhone and the PS3.
ohh, hes prob too busy to mess with our crap of a phone, honestly
they see me trollin', they waiting...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes