FORUMS

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (June 27 – July 4)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

[ROM][Nightly][ICS] Team Eos WiFi Nightlies (Wingray/MZ604)

98 posts
Thanks Meter: 2,482
 
By teameos, Recognized Developer on 19th December 2011, 10:57 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
25th April 2012, 04:47 PM |#3921  
Senior Member
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by dkahs23

How are you downloading the Rom? To a computer or to the tablet. Or was it the same one you used last time? Are you using the new EOS recovery? Sorry to ask all these questions, just trying to help.

Sent from my Xoom using XDA Premium HD app

I appreciate your help! #90 is the same one I downloaded before (which was working fine). I downloaded #98 directly on the tablet. I tried both recoveries with same results.

Sent from my SPH-D710 using XDA
 
 
25th April 2012, 04:48 PM |#3922  
Senior Member
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by Temnip

Bhavi_up,

Go back to Solarnz's post wth the 9 test kernels. Try #7 then #8. #7 works for me and #8 gives nothing but splash screen. It is the incremental change between kernel 3.0.12 and 3.0.14. Solarnz is aware of the issue. Please post your results, it might help in figuring out why 3.0.14 does not work for a few of us.

once you have splash screen push power and volume up to reboot. Wait 3 seconds after you see motor logo and push volume down to enter recovery. Push volume up to select recovery. I just wiped davlik cache before flashing kernels.

Hope this helps........also nightly 89 has the old kernel before they upgraded to 3.0.14

Sent from my Xoom using XDA

Alright let me try that and see what happens.

Sent from my SPH-D710 using XDA
25th April 2012, 05:35 PM |#3923  
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
Meh, then screw longevity/heat/battery. I'm going with the bleeding edge EOS.
Thanks anyway!
25th April 2012, 06:53 PM |#3924  
Senior Member
Flag Boston, MA
Thanks Meter: 715
 
More
Quote:
Originally Posted by Don_Don

Hi all, I have noticed something going on with usb host somewhere around rom #97. What's happening is when I plug my ong cable with flash drive into my Xoom the USB is automatically mounted and I can use it but if I disconnect it and then plug it back in although it says USB mounted I cannot use it. It does not show up in a file browser but if I reboot and plug otg back in it works fine til I unplug and plug back in.
I have been installing most every nightly and always clear cache, clear dalvik, using the new touch recovery I flash rom, and then flash gapps.
Anyone notice the same or have any suggestions?
Thx in advance friends


Wingray MZ604 Running
Team EOS Nightlies #98

You need to unmount it in settings/storage before you unplug it... just like on a "real" computer.
The Following User Says Thank You to okantomi For This Useful Post: [ View ]
25th April 2012, 07:13 PM |#3925  
Senior Member
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by iruiz2

Cache and dalvik-cache are 2 different things, and from your posts is not clear to me if you are wiping cache, are you?

Apart from this, do NOT accept OTAs after rooting! It installs a new ROM and the least that can happen is that you loose your root status...

The correct steps would be:

1 root your xoom (your step 3), and go to recovery.

There:

2 factory reset
3 wipe cache
4 wipe dalvik-cache
5 wipe (format) system
6 flash eos 93
7 flash gapps
8 reboot

Good luck

Tapatalking

Followed these steps and everything is working again. Build #99 is running perfectly fine. Thanks everyone helping on the issue.
25th April 2012, 07:51 PM |#3926  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
My silly faces isn't working,done a full wipe too anyone else got this problem?

Sent from my Xoom using Tapatalk 2
25th April 2012, 09:47 PM |#3927  
Senior Member
UK
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by banny7000

My silly faces isn't working,done a full wipe too anyone else got this problem?

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

It's the same on mine. I wiped too, cause I updated to the gapps that came out this week. I don't use it though so I'm not overly bothered.
26th April 2012, 12:40 AM |#3928  
Member
Thanks Meter: 11
 
More
I am trying to download 99 through GooManager and I get an error "Md5sum mismatch!"

Sent from my SGH-I897 using Tapatalk 2
26th April 2012, 05:49 AM |#3929  
Senior Member
Thanks Meter: 92
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by bhavi_jp

Followed these steps and everything is working again. Build #99 is running perfectly fine. Thanks everyone helping on the issue.

Excellent !!
26th April 2012, 09:13 AM |#3930  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
Quote:
Originally Posted by summer_love

It's the same on mine. I wiped too, cause I updated to the gapps that came out this week. I don't use it though so I'm not overly bothered.

Yeah your right silly faces is working on previous gapps but not on 22.4.12

Sent from my Xoom using Tapatalk 2
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
eos, ics, motorola xoom mz604, nightlies
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes