FORUMS

OnePlus 2 Announced: Specs, Price and Details

The OnePlus 2 has just had its Virtual Reality Launch event, and at the XDA Office we all … more

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

An Inside Look at the Redesign of Business Calendar

The much-acclaimed calendar app, Business Calendar, underwent a major design … more

New Android One Device Dead On Arrival

Today, Google announced the second generation of Android One devices, with the new Lava Pixel … more

Weird problem with my X10a, can't enable 3G

21 posts
Thanks Meter: 0
 
By masakisan, Junior Member on 19th March 2012, 06:16 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
17th April 2012, 08:18 AM |#21  
Member
Flag Manila
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by masakisan

my actual spec are...

baseband: 2.1.71
kernel 2.6.29 modfxpdoomkernel
androis 2.3.7

X10i band are not compatible with Peru operator

^^ X10i baseband reflash with .65 baseband

Sent from my X10i using XDA
 
 
24th April 2012, 06:48 AM |#22  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
base band .65
don't fix, and the X10a 2.3.3 android can't boot with this baseband
25th April 2012, 08:23 AM |#23  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Baseband .65
tested basband .65:

android can't boot, stop at sony ericsson logo, so back to the android 2.3.3 x10a rom baseband 2.1.71
26th April 2012, 01:04 AM |#24  
Member
Flag Manila
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by masakisan

tested basband .65:

android can't boot, stop at sony ericsson logo, so back to the android 2.3.3 x10a rom baseband 2.1.71

did you try flashing stock fw after that ?

Sent from my X10i using XDA
28th April 2012, 06:42 PM |#25  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
stock
Yep, I tried my carrier original 1.6 android and 2.1 android, tried custom firmware 2.37 and generic 2.3.3 (actual) but can't solve the problem
30th April 2012, 12:49 AM |#26  
Member
Flag Manila
Thanks Meter: 2
 
More
You used to run cm7 right ?try flashing kernel for se rooms along with baseband then try 2.3 se stock

Sent from my X10i using XDA
3rd May 2012, 07:19 PM |#27  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
don't work
still don't solve the problem
4th May 2012, 01:36 PM |#28  
Member
Flag Manila
Thanks Meter: 2
 
More
Still no 3g? On x10a baseband

Sent from my X10i using XDA
5th May 2012, 06:55 AM |#29  
Toledo_JAB's Avatar
Forum Moderator
Flag Toledo, Ohio
Thanks Meter: 3,018
 
Donate to Me
More
Have you tried to rapair with Sony update software . Maybe relock and try different way?

Sent from my X10S using XDA

EDIT: just found this...
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=25701158
Last edited by Toledo_JAB; 5th May 2012 at 08:35 PM.
8th May 2012, 04:12 PM |#30  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
reopair
yes, and no result...

the only thing I don't tried is bootloader, but is locked (very locked)
9th May 2012, 12:25 AM |#31  
Member
Flag Manila
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by masakisan

yes, and no result...

the only thing I don't tried is bootloader, but is locked (very locked)

What happens when u select your band


Sent from my X10i using XDA

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes