Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: What Launcher do you recommend with this rom
Launcher2 the original.. 30 38.96%
other.. 47 61.04%
Voters: 77. You may not vote on this poll

Thread Closed

[ROM][Jan 23. 2013] MildWild V-4.9 JG

OP mildwild

25th April 2012, 11:13 AM   |  #3761  
kefa01's Avatar
Member
Flag Sisak
Thanks Meter: 2
 
53 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Yes... Bluetooth is working.
Actually, it wasn't working also in recovery (Alpharev).
25th April 2012, 12:18 PM   |  #3762  
marcocsh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
243 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
the status bar force close immediately after boot since the first boot after flashing v3.9. Does anyone got the same issue? How can i solve it?
25th April 2012, 12:39 PM   |  #3763  
dr4g0n3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
102 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by jurica_m

Hi, what's the name of weather widget which we become in this ROM? Animations are awesome in this weather. Is there any app on Play Store? Thank you

Here:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1557091

In downloads you'll find single widgtes too.
The Following User Says Thank You to dr4g0n3 For This Useful Post: [ View ]
25th April 2012, 09:37 PM   |  #3764  
Member
Thanks Meter: 6
 
64 posts
Join Date:Joined: May 2011
Okey now the galaxy s2 bootanimation is working perfect and all I need to do is add the sound but it doesn't work when I try to add it. I tried to put it in the data/local/ folder but it didn't work and I tried in system/media but that didn't work either. How do I add the boot sound mp3 file so that it works?

Sent from my MildWild for Desire using xda premium
26th April 2012, 12:11 AM   |  #3765  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
146 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
More
Purchasing apps from Play Store in 3.9
Hi.

Does anyone have issues purchasing apps using the Play store using 3.9?
26th April 2012, 01:13 AM   |  #3766  
Member
Thanks Meter: 6
 
64 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by neekos

Hi.

Does anyone have issues purchasing apps using the Play store using 3.9?

Nope. I have never purchased apps from google play, well at least not on this rom.
26th April 2012, 02:21 AM   |  #3767  
Member
Thanks Meter: 2
 
61 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by neekos

Hi.

Does anyone have issues purchasing apps using the Play store using 3.9?

Yes I Do!!

I can report this as a bug i also found in this ROM

When buying an app (after inserting the credit details) it crashed, I didn't knew if the transaction did happen or not.. then at 2nd try and second crashed finally received a gmail saying the transaction had occurred and after a reboot the play store downloaded finally the full version app...

Hope it can be fixed, seems more people are getting error and since it happen to me twice it must not be coincidence
26th April 2012, 10:06 AM   |  #3768  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
146 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
More
Quote:
Originally Posted by neekos

Hi.

Does anyone have issues purchasing apps using the Play store using 3.9?


Quote:
Originally Posted by minhocaz

Yes I Do!!

I can report this as a bug i also found in this ROM

When buying an app (after inserting the credit details) it crashed, I didn't knew if the transaction did happen or not.. then at 2nd try and second crashed finally received a gmail saying the transaction had occurred and after a reboot the play store downloaded finally the full version app...

Hope it can be fixed, seems more people are getting error and since it happen to me twice it must not be coincidence


Thanks minhocaz. Glad to know I'm not the only one who has thiss issue. I'm back at 3.7 at the moment as I also experienced this issue with 3.8. Hopefully, MildWild or someone else will be able to work out a fix.
26th April 2012, 11:27 AM   |  #3769  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
I have some connection issues.. but only with DATA CONNECTION.
Wifi works fine.
Anyone got the same problem ?
My dataconnection won't work :(

For market issues : try to clear cache from application menu
26th April 2012, 11:51 AM   |  #3770  
ironjon's Avatar
Senior Member
Flag Stranger in a strange land
Thanks Meter: 351
 
1,166 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Quote:
Originally Posted by neekos

Hi.

Does anyone have issues purchasing apps using the Play store using 3.9?

Quote:
Originally Posted by minhocaz

Yes I Do!!

I can report this as a bug i also found in this ROM

When buying an app (after inserting the credit details) it crashed, I didn't knew if the transaction did happen or not.. then at 2nd try and second crashed finally received a gmail saying the transaction had occurred and after a reboot the play store downloaded finally the full version app...

Hope it can be fixed, seems more people are getting error and since it happen to me twice it must not be coincidence

Quote:
Originally Posted by neekos

Thanks minhocaz. Glad to know I'm not the only one who has thiss issue. I'm back at 3.7 at the moment as I also experienced this issue with 3.8. Hopefully, MildWild or someone else will be able to work out a fix.

Have you try this??
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=3625

Please try it, you only have to edit one file, itīs easy and quick

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
other versions with no problem .....
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes